16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün 3. Sayfa 87 yaşındaki kadın 83 gün sonra defnedildi

87 yaşındaki kadın 83 gün sonra defnedildi

Kocaeli'de 83 gün önce TEM Otoyolu kenarında bulunan 87 yaşındaki Emine Yıldırım'ın cenazesi, kimliği tespit edildikten sonra ailesi tarafından toprağa verildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
87 yaşındaki kadın 83 gün sonra defnedildi
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan 87 yaşındaki Alzheimer hastası Emine Yıldırım, 28 Haziran'da kayboldu. Ailesinin kayıp ihbarı üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı.

TEM'DE ÇÜRÜMÜŞ CESET BULUNMUŞTU

25 Temmuz'da İstanbul'dan gelen özel ekipler ve hassas burunlu köpek Zeyna'nın katılımıyla TEM Otoyolu'nda yapılan aramalarda çürümüş bir ceset bulundu. Savcı ve olay yeri inceleme ekipleri, cesedin bulunduğu bölgede detaylı incelemeler gerçekleştirdi.

Adli Tıp Kimliği Tespit Etti

İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonucunda, cesedin Emine Yıldırım'a ait olduğu belirlendi. İncelemeler, cesette herhangi bir darp, bıçak ya da silah yarası olmadığını ve ölümün doğal sebeplerle gerçekleştiğini gösterdi.

OğluNUN Yanına Defnedildi

Emine Yıldırım'ın cenazesi ailesi tarafından teslim alınarak, Derince Çenedağ Mahallesi İmam Hüseyin Cemevi'nde kılınan namazın ardından, bir ay önce vefat eden oğlu Hasan Yıldırım'ın yanına, Derince Şehitler Mezarlığı'nda defnedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TFF, 9. haftanın hakemlerini açıkladı

TFF, 9. haftanın hakemlerini açıkladı