03 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün 3. Sayfa Antalya’da 23 yaşındaki genç kadın yatağında ölü bulundu

Antalya’da 23 yaşındaki genç kadın yatağında ölü bulundu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 23 yaşındaki Zehra Gün, butiğin üst katında erkek arkadaşıyla kaldığı evde yatağında ölü bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da 23 yaşındaki genç kadın yatağında ölü bulundu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Zehra Gün, kaldığı evde şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Genç kadının cesedi, butiğin ikamet olarak kullanılan üst katında bulundu.

Sabah Uyandıramadı

Olay, Manavgat’ın İbrahim Sözen Caddesi’nde bir butikte meydana geldi. Zehra Gün, önceki gece erkek arkadaşıyla butiğin üst katında alkol aldı. Sabah saatlerinde iş yerini açmak için kalkan erkek arkadaşı, genç kadını uyandıramayınca sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay Yerinde İnceleme

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Zehra Gün’ün hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekibi, Cumhuriyet savcısı ve Adli Tabip'in çalışmaları sonrası genç kadının cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Sık Sık Erkek Arkadaşını Ziyaret Ediyordu

Zehra Gün'ün Antalya’da bir güzellik merkezinde çalıştığı ve sık sık Manavgat’ta yaşayan erkek arkadaşının yanına geldiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güpegündüz sokak ortasında infaz

Güpegündüz sokak ortasında infaz