03 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün 3. Sayfa Bursa’da güpegündüz sokak ortasında infaz

Bursa’da güpegündüz sokak ortasında infaz

Bursa’da 25 yaşındaki Hüseyin Uzun, arkadaşıyla yürürken ensesinden vurularak öldürüldü. Olayın faili motosikletle kaçtı, polis zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Bursa'nın en işlek caddelerinden biri olan Altıparmak Caddesi'nde kanlı bir infaz yaşandı. 25 yaşındaki Hüseyin Uzun, arkadaşıyla yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan bir kişi tarafından ensesinden vurularak öldürüldü.

Gün Ortasında Saldırı

Olay, saat 14.20 sularında gerçekleşti. Uzun, arkadaşıyla birlikte caddede yürürken arkasından yaklaşan saldırgan tarafından tek el ateş edilerek ensesinden vuruldu. Kurşun Uzun'un kulağından çıktı ve yakındaki bir dükkana isabet etti.

Zanlı Motosikletle Kaçtı

Saldırgan, olaydan sonra önce koşarak kaçtı, ardından bir sokak ileride motosiklete binerek izini kaybettirdi. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için soruşturma başlattı.

Hayatını Kaybetti

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Hüseyin Uzun’u hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Güvenlik Kameralarına Yansıdı

Olay anı çevredeki güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, Uzun'un arkadaşıyla birlikte yürüdüğü ve silah sesinin ardından vatandaşların panikle olay yerine baktığı görüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yaşlı kadının yemeğini yedi arından darp etti!

Yaşlı kadının yemeğini yedi arından darp etti!