18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün 3. Sayfa Hain planı deşifre oldu! Sevgilisini boğmaya kalkıştı, yardım edene saldırdı

Hain planı deşifre oldu! Sevgilisini boğmaya kalkıştı, yardım edene saldırdı

Adana'da sevgilisi N.S.’yi (29) kıskançlık yüzünden boğarak öldürmek isteyen, genç kızı kurtarmaya çalışan Saadettin Tangüner’i (58) tüfekle öldürüp, kaçarken de 3 kişiyi yaralayan tutuklu Ahmet Can Geben (30) hakkında müebbet ve 65 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Geben’in yapılan muayenesinde akıl sağlığının yerinde olduğu belirlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hain planı deşifre oldu! Sevgilisini boğmaya kalkıştı, yardım edene saldırdı
KAYNAK: DHA

Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi'nde yaşanan olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ahmet Can Geben, sevgilisi N.S. ile kaldığı apartmanda kıskançlık nedeniyle tartıştı.

Geben, iddiaya göre sevgilisini boğazını sıkarak öldürmeye çalıştı ancak N.S. yardım çağırdı. Apartmandaki diğer bir kiracı olan Saadettin Tangüner, çiftin olduğu odaya doğru ilerlerken Geben tarafından pompalı tüfekle vuruldu.

Geben, cinayetin ardından kaçarak apartmandan çıktı ve apartmanın önünde bekleyen üç kişiye de tüfekle ateş açarak onları yaraladı. Tangüner olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak hayatını kaybetti.

Hukuki Süreç

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sonucunda Ahmet Can Geben tutuklandı. Geben hakkında hazırlanan iddianamede, 'Kasten öldürme', 'Eziyet çektirerek kasten öldürmeye teşebbüs', 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından ceza talep edildi.

Zanlının Durumu

Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde yapılan muayene sonucunda Geben'in suç tarihinde akıl sağlığının yerinde olduğu ve cezai ehliyetinin tam olduğu belirlendi.

Yaşanan bu üzücü olayda, Geben'in suçsuz insanlara verdiği zararın yasal süreç içerisinde adil bir şekilde sonuçlanması beklenmektedir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sıcaklıklar düşüyor, yağış geliyor

Sıcaklıklar düşüyor, yağış geliyor