Türkgün 3. Sayfa İzmir'de iğrenç görüntü: Sapık kısa sürede yakalandı

İzmir'de iğrenç görüntü: Sapık kısa sürede yakalandı

İzmir’de markette kasiyer kadına cinsel organını gösteren sapık, güvenlik kamerasına yakalandı. Polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan şahsın, aynı suçu 2 yıl önce de işlediği ortaya çıktı.

KAYNAK: İHA

İzmir'de markete alışveriş yaparken kasada bulunan kadına cinsel organını gösteren sapık, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntüler üzerinden harekete geçen polis ekipleri sapığı kısa sürede yakalarken, şüphelinin aynı suçu 2 yıl önce de işlediği ortaya çıktı.
 

Olay, 10 Mart günü Bayraklı ilçesi Tepekule Mahallesi 2084 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen Osman B.(44), kasada bulanan market sahibi N.Ç.'ye (41) gazete satın almak istediğini söyledi. Market sahibi kadın, gazeteleri masanın üstünde bulmaya çalışırken Osman B. bir anda pantolonunu açarak kadına cinsel organını gösterdi. Yaşanan o anlarda soğukkanlı bir şekilde davranan market sahibi, sapığın marketten çıkmasının ardından durumu polis ekiplerine bildirdi.
 

Olayın ardından, ihbar üzerine polis ekipleri sapığı yakalamak için çalışma başlattı. Markette bulunan güvenlik kamerasından yola çıkan Bayraklı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler, şahsın kimliğini ve adresini belirledi. Polis ekiplerince gözaltına alınan şahıs sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Yapılan incelemede ise Osman B.'nin aynı suçu 2 yıl önce de işlediği tespit edildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar
N
Nazim Arat 2 ay önce
Direk hadım edilmesi gereken bir örnek.
BEĞENME
0
CEVAPLA
Türkgün Dünya DSÖ'ye göre Gazze'deki saldırılar sağlık sistemini çökmeye itiyor

DSÖ'ye göre Gazze'deki saldırılar sağlık sistemini çökmeye itiyor

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), İsrail'in ablukası altında bulunan Gazze'deki saldırıların, sağlık sistemini çökmeye ittiğini bildirdi.

DSÖ, Gazze'deki duruma ilişkin X'ten paylaşımda bulundu.

"Gazze'deki yoğun askeri saldırılar sağlık sistemini çökmeye itiyor." ifadeleri kullanılan paylaşımda, Gazze Şeridi'ndeki hastanelerin en az yüzde 94'ünün hasarlı veya yok edilmiş durumda olduğu belirtildi.

Paylaşımda, Gazze'deki 36 hastaneden sadece 19'unun kısmen de olsa işlevsel durumda olduğuna işaret edildi.

Hastanelerin asla militarize edilmemesi ve hedef alınmaması gerektiğine vurgu yapılan paylaşımda, şunlar kaydedildi:

"Saldırılar, tahliye emirleri ve artan düşmanlıklar nedeniyle son haftada 4 büyük hastane kapandı. Gazze'nin kuzeyi, neredeyse tüm sağlık hizmetlerinden mahrum bırakıldı. Gazze'nin güneyinde kalan birkaç hastane bunalmış durumda ve kapanma tehlikesiyle karşı karşıya."

Paylaşımda, Gazze için acil ve kalıcı bir ateşkes çağrısı da yapıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *