Türkgün 3. Sayfa Konteynerin altında kalan genç hayatını kaybetti

Konteynerin altında kalan genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bir genç, bahçesindeki konteyneri düzeltirken devrilen konteynerin altında kalarak hayatını kaybetti. Olayın ardından sağlık ve itfaiye ekipleri müdahale etti, genç adamın cesedi adli tıpa kaldırıldı.

KAYNAK: İHA

Denizli’de bahçesindeki konteyneri düzeltmek için yapılan çalışma sırasında kayan konteynerin altında kalan genç hayatını kaybetti.
 

Olay, Denizli’nin Acıpayam İlçesi Pınaryazı mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Bahçelerinde yer alan konteyneri yükseltmek isteyen Aykut Sürücüoğlu çeşitli materyallerden destek alarak konteyneri havaya kaldırdı. Çalışma sırasında desteklerin üzerinden kayan konteyner, Arif Sürücüoğlu’nun üzerine devridi. 

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri genç adamı konteynerin altından çıkardı. Konteynerin altından çıkartılan Sürücüoğlu’nun sağlık durumunu kontrol eden sağlık ekipleri hayatını kaybettiğini belirledi. 

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından genç adamın cansız bedeni Denizli Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Magazin Dua Lipa Galatasaray’ı şoke etti! Kutlamaya katılmak için servet istedi

Dua Lipa Galatasaray’ı şoke etti! Kutlamaya katılmak için servet istedi

Galatasaray'ın Yenikapı'da gerçekleşecek olan kutlama programına katılması istenen Dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa neredeyse servet istedi.

KAYNAK: Haber Mekezi

Galatasaray, üst üste üçüncü şampiyonluğuna ulaşırken 5. yıldızı takmaya da hak kazandı.

Yenikapı'da gerçekleşecek kutlamalara birçok ünlü isim katılırken, Dua Lipa ile de görüşmelerin devam ettiği ve ünlü sanatçının Yenikapı'ya gelmek için 3,5 milyon dolar talep ettiği iddia edildi.

GALATASARAY'A ŞOK

Spor Gecesi'nin haberine göre Dua Lipa, pazar günü yapılacak organizasyon için sarı-kırmızılı ekipten 3,5 milyon dolar talep etti.

Söz konusu rakamın yüksek olması nedeniyle herhangi bir teklifte bulunmayan Galatasaray, yerli sanatçıların ağırlıklı olduğu bir organizasyonda karar kıldı.

Kenan Doğulu, Block3, Gökhan Kırdar, Aydilge, Emircan İğrek, Güliz Ayla, Enbe Orkestrası, Ebru Yaşar, Gripin, Atiye, Betül Demir, Coşkun Sabah, Altay gibi isimler Galatasaray'ın kutlama gecesinde sahne alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *