20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün 3. Sayfa MHP’li Özdemir, uyuşturucu ile mücadeleyi meclis gündemine taşıdı

MHP’li Özdemir, uyuşturucu ile mücadeleyi meclis gündemine taşıdı

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımının birey sağlığı ile birlikte aziz milletimizin toplumsal huzurunu da etkileyen önemli bir tehdit olduğunu ifade ederek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması isteğiyle TBMM’ye soru önergesi verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Özdemir, uyuşturucu ile mücadeleyi meclis gündemine taşıdı

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımının birey sağlığıyla birlikte milletin toplumsal huzurunu da etkileyen önemli bir tehdit olduğunu belirterek, umhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması isteğiyle TBMM’ye soru önergesi verdi. Özdemir, çok sayıda terör örgütüyle birlikte suç örgütlerinin de uyuşturucu ticareti anlamında karanlık çalışmalar içerisinde olduğunun resmi kurumlarca zaman zaman kamuoyuna açıklandığını hatırlattı. Özdemir, önergesinde şu sorulara cevap istedi:

“Son beş yılda Kayseri’de uyuşturucu madde kullanımı yüzünden hayatını kaybettiği tespit edilen vatandaşımız var mıdır? Var ise aynı dönemde, yıllara göre dağılımı nasıl olmuştur? 2019 yılında Kayseri’de uyuşturucu tacirlerine yönelik toplam kaç adli işlem yapılmıştır? Kayseri’de varlığı tespit edilen uyuşturucu ticaretinin ekonomik karşılığı nedir? Uyuşturucu ticareti yapmak üzere oluşturulmuş suç örgütlerinin yanında terör örgütlerinin de aynı şekilde Kayseri’de uyuşturucu ticareti yaptıklarına yönelik herhangi bir bulgu var mıdır?”
Kayseri’de uyuşturucu ile mücadele anlamında yürütülen çalışmaların neler olduğunu sorgulayan MHP Milletvekili İsmail Özdemir, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a şu soruları da yöneltti: “Şehir merkezi haricinde Kayseri ilçelerinde yaygın olduğu iddia edilen uyuşturucu ticareti ve kullanımına yönelik alınan herhangi bir ilave tedbir var mıdır? Uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak için vatandaşlarımıza Kayseri’de sunulan hizmetler nelerdir? Şimdiye kadar Kayseri’de kaç vatandaşımızın uyuşturucu belasından devletimizin çalışmaları ile kurtarıldığı tespit edilmiştir?”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Şeref aylığı tutarı herkese eşit olmalı'

'Şeref aylığı tutarı herkese eşit olmalı'