28 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün 3. Sayfa Takıntılı komşu, genç kıza dehşeti yaşattı

Takıntılı komşu, genç kıza dehşeti yaşattı

İzmir Kemalpaşa'da takıntılı bir kişi, genç kızı takip edip bıçaklayarak darp etti. Saldırgan, cep telefonunu da çaldıktan sonra kaçtı. Olay anları kameralara yansırken genç kız hastaneye kaldırıldı. Ç.E.D. tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yaşanan olayda, takıntılı olduğu komşusu olan genç kızı takip eden ve boynundan bıçakla yaralayan şahıs tutuklandı. Saldırganın aynı zamanda genç kızın cep telefonunu da çaldığı belirtildi.

Olay, Kemalpaşa ilçesi Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. 17 yaşındaki C.E.D., 18 yaşındaki komşusu Betül Ç.'yi sabah saatlerinde takip etti. Yolda yürürken genç kıza saldıran şahıs, boynundan bıçaklayarak darp etti. Ardından genç kızın cep telefonunu alarak kaçan saldırgan, olay yerinden uzaklaştı.

Olay anı çevrede bulunan güvenlik kameralarına yansırken, yaşanan kovalamaca sonucunda saldırgan kaçmayı başardı. Ancak bölgeden geçen vatandaşlar tarafından takip edilse de yakalanamadı. Genç kız yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tutuklandı

Şahıs, Betül Ç.'nin babaevinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen saldırgan, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Fidan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü

Bakan Fidan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü