18 Eylül 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
KAPALI
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Astroloji Burcunuza göre kaç çocuğunuz olacak?

Burcunuza göre kaç çocuğunuz olacak?

Astroloji, kişilik özelliklerimizi belirleyen bir harita olan doğum haritası üzerinden gelecekteki eğilimlerimizi tahmin etmemize yardımcı olabilir. Birçok insan, doğum haritasındaki işaretlerin çocuk sahibi olma ve evlilik gibi konulardaki etkilerini merak eder. Ancak, doğum haritası sadece bir rehber niteliğindedir ve kesin sonuçlar vermez. Bu sebeple, doğum haritanıza göre kaç çocuğunuz olacağını kesin olarak söylemek mümkün değildir. Astroloji, sadece genel eğilimler ve potansiyeller hakkında ipuçları sağlayabilir.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burcunuza göre kaç çocuğunuz olacak?

Sloganı "Astrolojiyi yeryüzüne indirmek" olan astrolog Carol Star, ebeveynliğe dair birkaç astrolojik göstergenin özellikle önemli işaretler olduğunu belirtiyor.

Ebeveyn statüsünü belirlemek için Star ve diğer astrologlar doğum haritasındaki beşinci evin oldukça önemli olduğunu belirtiyor.

Aslan burcunun doğal evi olan beşinci ev, çocuklarla, üretkenlikle ve ifadeyle ilişkilendirilir; buna çocuk yapma, sahip olma ve yetiştirme gibi ifadeler de dahildir ancak bunlarla sınırlı değildir.

Kendi beşinci evinizi bulmak için, doğum haritası oluşturucu kullanın. Haritanızın iç çemberi içinde, beşinci eviniz beş rakamıyla belirtildiğini göreceksiniz.

Star, eylem, arzu ve cinselliğin eril gezegeni olan Mars'ın beşinci evde olmasının çocukların olacağını veya olabileceğini gösterdiğini açıklıyor.

Star'a göre; Mars üremeyle ilgilidir ve eğer Mars beşinci evinizde olumluysa, çok sayıda çocuğunuz olacağını belirler.

Star örneğinde Mel Gibson ve Jack Nicholson'dan bahsediyor. Mel Gibson'ın beşinci evinde Mars var, aynı şekilde altı çocuğun babası Jack Nicholson'ın da.

BEŞİNCİ EVDE JÜPİTER

Yıldız, mutluluk, şans ve genişleme gezegeni Jüpiter'in beşinci evde olmasının, kişinin çocuk sahibi olacağına ve sağlıklı hamilelikler geçirecek kadar şanslı olacağına dair güçlü bir gösterge olduğunu belirtiyor.

Dört çocuğun annesi Kourtney Kardashian'ın beşinci evde Jüpiter'i var. Bu yerleşime sahip diğer ünlü ebeveynler arasında 12 çocuk babası Elon Musk da bulunuyor.

DÖRDÜNCÜ VEYA BEŞİNCİ EVDEKİ URANÜS

Astrolog Carol Star, astrolojik olarak, ani değişimlerin ve eğilimlerinin gezegeni olan Uranüs'ün doğum haritanızda aileyi temsil eden dördüncü evde veya çocukların beşinci evinde bulunmasının sürpriz bir hamileliğin göstergesi olabileceğini savunuyor.


AY VE JÜPİTER AÇISI

Star'a göre; ilahi dişiliği, doğurganlığı ve anne arketipini temsil eden Ay, aşırılık ve bereket gezegeni Jüpiter ile açı oluşturduğunda, çok sayıda çocuğa sahip olma veya isteme belirtisi olabilecek özellikle yayılmacı bir dinamik yaratıyor.

Ay/Jüpiter görünümü evlat edinmeye de işaret edebilir. Ay ve Jüpiter etkileşime girdiğinde, bu aynı zamanda evlat edinmeyi, koruyucu aileliği ve hatta üvey çocukları da gösterebilir. Nedeni? Jüpiter seyahat ve küresel meselelerle ilgilenir.

Evden uzaklığı temsil eder, bu nedenle bizim için tanıdık olmayan şeylerle ve bizimle akraba olmayan insanlarla ilgilenir.

Star bu konuda örnek olarak, BM elçisi ve altı çocuk annesi Angelina Jolieyi veriyo. Jolie'nin Ay'ı, seyahat, felsefe ve genişleme evinde Jüpiter'le kavuşumda.

Tüm bunların yanı sıra astrolojinin geniş bir inceleme alanı olduğunu ve haritanızdaki birçok konuyla ilişkili olarak değerlendirildiğini unutmamak gerekir. Bu tahminler, yalnızca küçük bir alana odaklanmış olarak sunuluyor. Bu nedenle haritanın bir bütün olarak okunması son derece önemlidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Perihan Savaş'ın fenomen gelini! Tıpkı gençliği

Perihan Savaş'ın fenomen gelini! Tıpkı gençliği