23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Başyazı Diri tutulacak FETÖ’ye dikkat

Diri tutulacak FETÖ’ye dikkat

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Diri tutulacak FETÖ’ye dikkat
KAYNAK: Haber Merkezi

Teröristbaşı Fethullah Gülen, dünyadaki birçok kötülüğün merkezi ve İblis’lerin başkenti olan Amerika’da geberdi. Türk yargısına hesap vermeden, sürüne sürüne öbür dünyaya gitti. Bu terör örgütü mensuplarının peşinden gittiklerini söyledikleri Said Nursi’nin Zalimler için yaşasın cehennem.” sözü bugün teröristbaşı Fethullah Gülen’in gebermesinden sonra onun arkasından kullanılıyor. Kendi kullandıkları sözle vuruldular yani. Öyle ki, sözde din adamı maskesiyle ortaya çıkan ve toplumun her kesimine hücresel sızan Fethullah Gülen’in önderliğini yaptığı terör örgütünün işlediği suçlar arasında cinayet, casusluk, darbe girişimi, devlet sınavlarında soru çalmak, kasetle tehdit, şantaj, kumpas gibi ne ararsanız hepsi vardı.  Sözde İslam’a hizmet adına kurulduğunu iddia eden bu cemaat, maskesini çıkararak ABD’nin hesabına çalışan terör örgütü olmuş ve merkezi bu ülkede olmak üzere her alçaklığı yapmıştır. FETÖ biliyorsunuz alçaklık finalini 15 Temmuz 2016 tarihinde içine sızdıkları TSK’nın imkânlarını kullanarak darbe girişimiyle yapmıştı.

FETÖ’nün bu işlere yöneleceğini çok erken hissettiğim için Türkiye’de ilk uyarıları yapan kalem oldum. 9 Aralık 2004 tarihinde “Fethullah Gülen, Gözümüz Yollarda” başlıklı bir yazı kaleme alarakCemaatin yayın organları da acınacak bir halde ABD, AB’nin sesi- soluğu olmuş durumdadır. Belki kendisi Türkiye’de olursa, kurumları ve yandaşları ile Türk milleti’nin atmosferine göre davranırlar. İslami alanda durup, “Dinlerarası Diyalog” gibi bir tuhaflık içinde “Papaza, rahibe, hahama” yakınlıkları artık ucube bir hal almaya başlamıştır. Renk cümbüşü yaşamaktadırlar adeta… Ey Türk milleti; sizce bu cemaat ve muhteşem kadrosu(!) kime çalışıyor? Fethullah Gülen ve cemaatine soracak, söyleyecek o kadar konu var ki, yerimizin darlığını bahane ederek erteliyoruz. Ama buradan çağrıda bulunuyoruz. Fethullah Gülen ABD’den gel…Şu düğümü çöz… Yoksa kördüğüm olacaksınız!” çağrısında bulunmuştum. O tarihlerden itibaren FETÖ’nün bu ülkede tehlikeli bir yapılanma içinde olduğunu ve bu gidişle Türkiye’ye bela olacağını sürekli ifade etmiştik. Bu yazım başta olmak üzere, o tarihten itibaren yazdığım tüm yazıları “BİZ BİLİYORDUK” isimli ve (Çete, Kumpas, Tezgâh, İhanet, ABD, Darbe=FETÖ) başlıklı kitap içinde toparlamıştım.

Tarih içinde Fethullah Gülen terör örgütü hakkında yaptığımız uyarı ve tespitlerin hepsinde haklı çıktık. Fethullah Gülen, vatan haini sıfatı taşıyarak, vatansız bir şekilde Amerika’da öldü. Zaten yıllardır ölü gibi yaşadığı ve akli dengesini yitirdiği söyleniyordu. Şimdi günah yüklü bedeni gömülecek, böcekler onu yerken, ruhu da hesap vereceği günü bekleyecek…

FETÖ’nün doğuşu, büyümesi ve ülkeye verdiği zararlar Türkiye’deki herkese ders olmalıdır. Bu gibi din maskeli terör yapılarının toplumda tekrar filizlenmemesi ve Türk devletinin içine hücresel girmemesi için her türlü önlem alınmalı, toplumun şuuru da bu gibi tehlikelere karşı sürekli milli bir eğitime tabi tutulmalıdır.

FETÖ’yü kuran ve kullanan CIA, elbette Fethullah Gülen’in gebermesi sonrası, FETÖ’yü başsız bırakacak değildir. Daha genç, daha diri birini terör örgütünün başına getirecek ve yine onu kaos işlerinde kullanacaktır. Gebermiş Fethullah Gülen’den ders çıkarırsak, yeni ve diri Fethullah Gülenlere nefes alanı kalmaz. 

Bu ülkede “FETÖŞ’ün itleri yıldıramaz bizleri” sloganını yıllar önce ilk atan Ülkücülerdi. 

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin FETÖ konusundaki uyarılarına ve tespitlerine en başından sonuna kadar bakın, sadece hep haklı çıkan bir vizyon görürsünüz.

Tarih Lider Devlet Bahçeli’yi ve Ülkücüleri her daim haklı çıkarmıştır. Emin olun, her konuda da bundan sonra haklı çıkacaktır.

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz vekalet edecek

Cumhurbaşkanlığına Cevdet Yılmaz vekalet edecek