19 Eylül 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
KAPALI
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı Duamız ömrüne berekettir

Duamız ömrüne berekettir

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Duamız ömrüne berekettir

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

Türk siyasetinde sağlığı hakkında sürekli spekülasyon yapılan iki lider var. Birisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, diğeri de MHP Lideri Devlet Bahçeli… Elbette etkin ve özgül ağırlığı olan siyasetçilerin sağlığı hakkındaki her gelişme özenle takip edilir, haberleştirilir, hakkında haber üstüne haber yapılır. Bu iki liderin sağlığı hakkında çıkarılan haberler, özellikle son yıllarda gerçeğe dayalı değil, hep düşmanın temennisiyle üretilen yalan haberlerdir. Çünkü dışarıdaki ve içerideki düşmanlar aldıkları nefesleri sayıyor. Onların varlığında hayata geçiremedikleri hesaplarını yokluklarıyla hayata geçireceklerini düşünüyorlar.

Bu haberlerin merkezinde de hep FETÖ, PKK ve onların damarlarından beslenenler var…

Geçtiğimiz günlerde MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin sağlığı hakkında yine organize oldular. Sosyal medya ve Whatsap grupları üzerinden adeta seferberlik başlattılar.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye, 12 Eylül’ün yıl dönümünde Ülkücü Hareket adına yaşanan o acıları, hüzünleri ve mücadele günlerini temsilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız tarafından MHP Genel Merkezindeki Taşmedreseliler odasında Bozkurt tablosu hediye edildiği vakitlerde bu fitne hareketini başlattılar. Bu haberin fotoğrafı MHP’nin resmi sayfasından da yayınlanmıştı. Fakat fitneyi yayanların ahlaki ölçüleri olmadığı için, yine böyle bir bilgi kirliliğiyle kendilerini tatmin ettiler ve yine kısa süreli bir kaos senaryosunu oynadılar.

Olmayan, yaşanmamış bir haber niçin olmuş, yaşanmış gibi servis edilir? Elbette bunun birçok amacı vardır. Bunu da düzenli bir halde yapıyorlar ki, hedef seçtikleri kitle üzerinde duygusal yorgunluk yaratma, toplumu siyasi kaos beklentisine sokma, kendi kitlelerini de “her an her şey olabilir” hazırlığında tutma atmosferi oluşsun diye… Bunlar, onların ana başlıkları olabilir ama en büyük neden hepsinin karakter yoksunu, şerefsiz, haysiyetsiz olmasıdır.

“MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin sağlığıyla ilgili gelişmeler, bu PKK’lı, FETÖ’cü şerefsizleri niye bu kadar ilgilendiriyor?” sorusunu soracak kadar da aptal değiliz. Çünkü en çok onları ve onların damarından beslenenleri ilgilendiriyor. ABD’nin tasmasını taktığı terör örgütü FETÖ ve PKK, 15 Temmuz sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin birlikteliğiyle kurulan Cumhur ittifakı tarafından sürekli darbe yediği için bunlar temennilerini bu şekilde kara propagandaya dönüştürmektedir. Tüm bunların farkında olanlar asla şaşırmamaktadır. 

Sağlık üzerinden sürekli fitne yayanlar kendilerini ölümsüz mü sanıyor? Dünyada her canlı ölümlüdür. Yüce Allah’ın kullarına “Her canlı ölümü tadacak ve sonunda dönüp huzurumuza geleceksiniz.” (Ankebût Suresi - 57-60) daveti varken, siz kimsiniz?

Hastalık da sağlık da Allah’tandır. Sağlık konusunda çok badireler atlatan MHP Lideri Devlet Bahçeli 2019 yılında inanmış bir dava adamı olarak ders niteliğinde şu açıklamaları yapmıştı.

''Sağlık konusuyla ilgili çok şeyler yaptılar. Hala da söylüyorlar. Değişik şeyler yapıyorlar. Ben herkese sağlık diliyorum. Çünkü sağlık her şeyin başı. Bizi eleştirenler, MHP böylelikle parçalanacak diyenler. İşte şimdi buradayız, arkadaşlarla beraberiz. Allah'a bin şükür. Allah'ın verdiği ömrü yaşamaya çalışıyoruz. Dua edenlerle, iftira edenler arasındaki farkı gösterdim. Allah'a bin şükür, dua edenler, iftira edenlerden çok çok fazla. Böyle endişe edilecek bir durum yok." 

Türkiye üzerindeki hesaplarını hayata geçirmek için dışarıdan, “durumu malum” diyerek içeriden sağlık üzerinden gelecek hesabı yapanlar, sizin hesabınız varsa Allah’ın da bir hesabı var… 

76 yıllık ömrünü davasına, ülkülerine adamış bir lidere, bizim edeceğimiz dua “Ömrüne bereket” olacaktır. Gerisi Allah’ın takdiridir. 

 

Yorumlar
H
Hilmi 2 gün önce
Allah onların ömründen alsın Devlet beyimize versin
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
M
Mustafa İyidoğanZiyaretçi 2 gün önce
Cumhurbaşkanı'mız Sn .Erdoğan'nın başına bir şey gelecek diye ödüm kopuyor. Amerika'ya gitmesi ŞART MI?!!! Adamların bir no lu düşmanı, bunlardan her türlü kötülük gelebilir!!!
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
S
Serikli 2 gün önce
Allah sağlıklı uzun ömür versin DEVLET BEY' imize.Emri hak vaki olduğunda da cennet mekan BAŞBUĞ' umuz gibi kimseye muhtaç olmadan yaradanına kavuşuversin inşallah.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Z
Ziyaretçi. 2 gün önce
Kendini Türk ve Müslüman hissedenin iyi yada kötü gündeki tek sığınağı olan 16 türk devletinin yer yüzünde kalmış tek temsilcisi karakteri ve duruşu gösteren milletcilere ve dünyada az buunur lideri sayın Bahçeliye vede aynı yolun yolcusu degah,taptuk emrelere,Ahmet Yesevi dergahlarına hala bu ülkede eski Türk ve Müslüman gelenek ve kültürünün tek temsilcisi ve tek savunusu olduğu için herzaman her türk ve müslüman gibi saygı duyacağız ve şifalarının şahsi olmadığı için duacı olacağız.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
K
Kenan Şahin i 2 gün önce
Rabbim güzel insanların sayısını çoğaltsın ömürlerini ömür katsın. Nice sağlıklı khayrlı uzun ömürler dilerim. Bilindiği üzere "it ürür kervan yürür" herkese sağlıklı günler dilerim.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat'lı Teşkilat dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu

Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat'lı Teşkilat dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu