19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı PKK DEM’liği CHP’ye kayyum atanmış

PKK DEM’liği CHP’ye kayyum atanmış

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
PKK DEM’liği CHP’ye kayyum atanmış
KAYNAK: Haber Merkezi

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

Gündemdeki ana tartışma konularından birisi de PKK’nın siyasi uzantısı DEM’in yönettiği belediyelere kayyum atanması ve atanacak olmasıdır. DEM’li Hakkâri Belediyesi, yeni dönemin ilk başlangıcı oldu. Görevden alınan DEM’li Hakkâri Belediye Başkanının terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklıktan 19 yıl hapis cezası alması da zaten bu sürecin gidişatına ışık tutmaya yeterlidir. Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM’e sorulması gereken soru; “Kayyumla muhatap olmamak için, terör örgütü PKK ile irtibatlı/irtisaklı olmayan birini bulup belediye başkanı yapamıyor musunuz?” şeklinde olmalıdır. DEM’e çeşitli saiklerle oy verenleri ayırarak söylüyorum. DEM’in üst düzeyden en alt düzeyine kadar, parti örgütü içinde görev alanların tamamı zaten kendini PKK mensubu olarak ifade ediyor. “Ben PKK’lı değilim” diyen bir tane DEM’li yönetici bulamazsınız. O yüzden, İmralı-Kandil talimatlı böyle bir partinin belediye başkan adayı olarak gösterdikleri de tabi ki kendi çizgisinde olan PKK’lılardan oluşuyor. Bu sebepten ötürü terör örgütü PKK’nın tüm siyasi uzantıları, kayyuma razı olarak yola çıkıyorlar yani şimdi kalkıp da kayyum konusunda DEM’i savunan CHP gibi partilerin provakasyona ve ihanete figüranlık yapmaları boştur…

“PKK sizi tükürüğüyle boğar” diyen Van’daki PKK’lı alçaktan ya da madde madde PKK’ya yardım ve yataklık suçu olan Hakkâri’deki PKK’lı alçaktan ne bekliyorsunuz yahut buna benzer diğer DEM’lilerden? Belediyecilik mi? Söylesene CHP denen milletin baş belası! Ne bekliyorsun bunlardan?

Ey CHP! 

Siyasi projelerin ve DEM’den gelecek iki oy için düştüğün rezilliğe bakar mısın? PKK’lılara kol-kanat germek senin işin mi? Demokrasiymiş, seçilmişmiş! Demokrasilerde seçilmiş olmak, PKK’ya yardım ve yataklığı mı gerektiriyor?

PKK’nın siyaset tasmasını takıp kullandığı hangi parti bugüne kadar kazandığı bir belediyede halka hizmet yaptı? Siz bunları hiç belediyecilik hizmetinde gördünüz mü?  İmar, ulaşım, bahçe, park, sosyal tesis, kütüphane, kentsel alt yapı vb. konularda hizmeti ve hayata geçirilmiş projeleriyle gören, duyan oldu mu? Mümkün değil. Ya ne gördük? Belediyelerin araçlarıyla PKK’lı teröristlere hendek-çukur açarken, onlara mühimmat taşırken, PKK’lı teröristlere hizmet taşırken, onları bünyesinde istihdam ederken, sürekli PKK propagandası yaparken… Bir de PKK adına belediyecilik yapan Ahmet Türk ve Osman Baydemir gibi adamların PKK’lı teröristler tarafından belediyede sorgulanmasını, aşağılanmasını tüm Türkiye öğrenmişti. 81 yaşındaki Ahmet Türk’te nasıl bir kölelik ve onursuzluk varsa, 18 yaşındaki PKK’lı bir teröristin tüm aşağılamalarına rağmen hala PKK’ya hizmet etmekten bir adım geri atmıyor. 

Böyle bir durumda yani PKK’nın kucağında “Belediye Başkanlığı” yaptığını iddia edenlerden, CHP ve türevleri ne bekliyorlar? Ne bekleyecekler, herhalde DEM’li belediyeler PKK’ya yardım ve yataklık konusunda kesintisiz hizmetlerine devam etsin diyorlardır. CHP’nin, DEM’li belediyelere “PKK’ya niçin yardım ve yataklık ediyorsunuz?” eleştirisini duyan oldu mu? Sadece Türk devletini “Niçin kayyum atıyorsunuz?” diye eleştirirken görüyoruz.

PKK’ya yardım ve yataklık ettiği için kayyum atanan DEM’li Belediye Başkanlarını bu CHP zihniyeti nasıl savunuyor biliyor musunuz? DEM’li belediye başkanlarını görevden almak PKK’ya yarar.

İşte, fıkra bu kadar…

Yorumlar
M
MUSTAFA İYİDOĞAN 3 ay önce
Helal olsun !!! Bütün yazarlar sizin gibi korkmadan çekinmeden düşündüklerini yazsalar ne iyi olurdu!!
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Milli atlet Sultan Haydar’a büyük şok

Milli atlet Sultan Haydar’a büyük şok