17 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı Siyonisti nefessiz bırakmak insanlıktır

Siyonisti nefessiz bırakmak insanlıktır

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Siyonisti nefessiz bırakmak insanlıktır

7 Ekim 2023 tarihinden itibaren Gazze’de başlayan İsrail’in vahşet sürecini dikkatlice takip ediyorum. Siyonist çizgisindeki İsraillilerin kesinlikle insan olmadığına defalarca şahit olduk. Buna zaten tüm dünyada şahittir. Siyonistlerin insan olması mümkün değil, olsa olsa onlar kanla beslenen değişik bir yaratıktır.

Siyonist İsrail, savaşın da bir namusu olduğu halde onu ortadan kaldırarak insan olmadığını defalarca göstermiştir. Savaşta kadına, çocuğa, yaşlıya, hayvana, doğaya zarar verilmez. Eğer bir toplulukla savaşıyorsan, elinde silah olan kimse onunla mücadele edersin. “Öldürmek için Filistinli bebek arıyoruz” şeklinde bir şerefsizliği bu dünyada İsrail askerinden başka yapan gördünüz mü?

İsrail’in BM temsilcisi konuşmasında ne diyordu? 

"Çocukları ve kadınları neden bombalayıp öldürdüğümüzü bilmek istiyor musunuz? İşte bu taş yüzünden. Her gün bize bu taşlardan atıyorlar. Siz olsanız ne yapardınız?"

Siyonistlerdeki beyinsizliğe, şerefsizliğe bakar mısınız?

Çocukları taş attıkları için öldürüyormuş…

İsrail terör devletidir, işgalcidir, soykırımcıdır. Uluslararası her hukuksuzluğu yıllardır uygulamaktadır. Daha önce bir avuç toprakta yaşıyorlarken şimdi işgal ettiği Filistin topraklarına Gazze’yi de katarak alanlarını genişletmek istemektedir.

İsrail’in haklı olduğu tek bir konu bile yok.  Ama İsrail’in bu şerefsiz, haydut haliyle; elinde silah bulunan Hamas’ın savaşçılarını, komutanlarını, siyasi liderlerini, işgali tamamlaması ve önünde mücadele eden güçleri yok etme açısından öldürmesini kendi cephesinden yine anlarım fakat bebek, çocuk öldürme şerefsizliği nedir? 

Söylesene alçak İsrail! 

Bebekleri, çocukları, kadınları, yaşlıları ve onbinlerce masum insanı öldürmenin hesabını nasıl vereceksin?

Bu hesabın sorulması için bu vahşeti yapan tüm Siyonist yaratıkların öldürülmesi Müslümanlar için haktır, helaldir. Onların yok edilmesi insanlığın kurtuluşu olacaktır. Netanyahu ve Siyonist çetesinin yalvararak ve acı çekerek öldürüldüğünü görmek demek, o öldürülen masum çocukların ahını yerde koymamak demektir. Bunu yapacak devlet kim olursa olsun insanlığa büyük hizmet yapmış olacaktır. Bunu yapanın illa İslam ülkesinden bir devletin olmasına da gerek yok. Hristiyan âleminden bir devlet bile insanlığa bu katkıyı sağlayabilir. Elbet İsrail’in bu Siyonist devranı hep böyle dokunulmaz ilerlemeyecek, bir gün çok sert kayaya çarpacaklar ve insanlığa karşı yaptıkları vahşetlerin hesabını teker teker vereceklerdir.

Bu hastalıklı, kokuşmuş ve yaratık modeli zihniyetin durdurulması; inanın hak, hukuk, huzur, güvenlik, ahlak ve tüm insanlık değerleri için şarttır. Bunu sağlamak ise dini, ırkı ne olursa olsun dünyanın ortak ana meselesidir.

Bu Siyonistler öyle ruh hastası, insanlık değerlerinden yoksun ki, bu yazıyı yazarken önüme buna bir örnek haber daha düştü.

İsrail televizyonundaki ruh hastası bir yorumcu Gazzeli mahkûmlara tecavüz edilmesi ve işkence yapılması gerektiğini "Bunu hak ediyorlar, harika bir intikam. Tutuklulara işkence devlet politikamız olmalı!" şeklinde savunuyordu. Görünüşü modern insan ama içinde bir yaratık barındırdığı muhakkak…

İsrail yıllardır azar azar öldürerek Filistinlilerin topraklarını işgal ediyordu, şimdi toplu soykırım yaparak yaratık aleminde bir seviye daha yükselmiştir. Siyonistler, önüne çıkan her türlü nefes alan canlıyı öldürmektedir. O yüzden bu Siyonistler daha fazla masum insan öldürmeden, tüm canlılara zarar vermeden nefes alamaz hale getirilmelidir.

 

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 ay önce
Keline kelime katılıyorum
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
N
Nazim 1 ay önce
İsrail yönetimi ve siyonistlee 300 sene sonra bile rahat uyku bile uyuyamaz. İnsanlık adında yapmadıkları kahpelik kalmadi cunku
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Otobüs tıra arkadan çarptı: 25 yaralı

Otobüs tıra arkadan çarptı: 25 yaralı