22 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
PARÇALI BULUTLU
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Bilim Teknoloji Facebook da Twitter'ı örnek aldı! Ücretli abonelik geliyor

Facebook da Twitter'ı örnek aldı! Ücretli abonelik geliyor

Facebook, Twitter'ın ardından abonelik hizmetine geçiyor. "Meta Verified" adı altında kullanıma sunulacak bu hizmet sayesinde kullanıcılar, mavi rozetin yanı sıra ek avantajlar elde edebilecekler.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Facebook da Twitter'ı örnek aldı! Ücretli abonelik geliyor

Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasının ardından sosyal medya platform üzerindeki ticari faaliyetleri büyük tepki toplamıştı. Şimdi ise bir diğer popüler sosyal medya platformu olan Facebook da Twitter’ın izinden gidecek gibi görünüyor.Bir Twitter kullanıcısının yaptığı paylaşıma göre Facebook da ‘Meta Verified’ adı altında bir abonelik sistemine hazırlanıyor. Facebook kurucusu Mark Zuckerberg imzasıyla gelen mesajda, yeni abonelik sistemi ile birlikte mavi rozetin yanı sıra birçok avantajlar sunulacağı belirtiliyor.


Facebook yeni abonelik hizmetinde web kullanıcıları için aylık 11,99 dolarlıklık ücret talep ederken, iOS kullanıcılarından istenen rakam ise 14,99 dolar olacak. Yakın zamanda Avustralya ve Yeni Zelanda’da kullanıma açılacak olan abonelik sisteminin ilerleyen dönemde diğer ülkelere de yayılacağı açıklandı.


Geçtiğimiz günlerde Meta, Trump'ın sosyal medya hesaplarını eski haline getireceğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Facebook tarafından bazı kullanıcılarına gönderilen mesajda şu ifadelere yer verilmiş durumda:

Günaydın, yeni ürün duyurusu: Bu hafta, hesabınızı bir kimlik kartınızla doğrulamanıza, mavi bir rozet almanıza, sizi taklit eden sahte hesaplara karşı ekstra korumaya sahip olmanıza ve doğrudan müşteri desteğine erişmenize olanak sağlayan bir abonelik hizmeti olan Meta Verified’ı başlatıyoruz. Bu yeni özellik, hizmetlerimiz genelinde özgünlüğü ve güvenliği artırmaya odaklanıyor. Meta Verified web kullanıcıları için 11,99 dolardan, iOS kullanıcıları için ise 14,99 dolardan başlayacak. İlk olarak Avustralya ve Yeni Zelanda’da sunulacak ve yakında daha fazla ülkeye ulaşacağız.

Mark Zuckerberg serveti
Bu açıklama ile birlikte Facebook’un da tıpkı Twitter Blue benzeri bir abonelik hizmetine geçeceğini görüyoruz. Facebook’un Meta Verified sisteminin yakın zamanda şirketin sahip olduğu bir diğer sosyal medya platformu olan Instagram’da da kendisini göstermesi oldukça muhtemel görünüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'nin bu hamlesi çok ama çok konuşulacak! Flaş iddia...

Fenerbahçe'nin bu hamlesi çok ama çok konuşulacak! Flaş iddia...