Türkgün Bilim Teknoloji Instagram fotoğraflarına yapay zeka geliyor

Instagram fotoğraflarına yapay zeka geliyor

Meta, üretken yapay zekayı ürün yelpazesinde uygulamaya yönelik adımlarını sürdürüyor. Instagram kullanıcıları yakında görüntü iyileştirme ve değiştirme imkanı sağlayan yapay zeka destekli yeni özelliklerle tanışacak.

KAYNAK: TRT Haber

Meta, üretken yapay zekayı ürün yelpazesine entegre etme taahhüdünü yerine getirme yönünde önemli adımlar atıyor.

Şirket, Instagram için görüntü düzenleme ve çıkartma tasarımına odaklanan yenilikçi yapay zeka tabanlı özellikler tanıttı.

Dikkate değer bir güncelleme, son derece gelişmiş üretken yapay zeka filtresine benzeyen "yeniden biçimlendirme" aracı. Bu araç, kullanıcılara mevcut fotoğraflarını çeşitli görsel stillere dönüştürme olanağı tanıyacak.

Kullanıcılar, arzu ettikleri spesifik görünümü ve ambiyansı ifade etmek amacıyla "suluboya" gibi açıklamalar veya "dergi ve gazetelerin yırtık kenarlarından yapılmış kolaj" gibi daha karmaşık istemler sunabilecekler.

Meta ayrıca, sanal bir yeşil ekran işlevi görecek şekilde üretken yapay zekanın gücünden yararlanan "arka plan" adlı başka bir yenilikçi aracı da tanıttı.

Kullanıcılar, "Beni çarpıcı bir aurora borealis arka planına yerleştir" gibi istemleri girerek görüntüleri anında istenen arka plana dönüştürebilecekler.

Meta, Instagram'da "yeniden biçimlendirme" ve "arka plan" için belirli bir çıkış tarihi sunmasa da, kullanıcılara bu heyecan verici araçların yakın gelecekte tanıtılacağına dair güvence verdi.

Bu çıkartmalar Instagram, WhatsApp, Messenger ve Facebook Stories gibi popüler platformlarda yerini alacak.

Kullanıcılar, metin istemlerini kullanarak kişiselleştirilmiş çıkartmaları hızlı bir şekilde hazırlayabilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Futbol Göztepe, Süper Lig’deki Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı

Göztepe, Süper Lig’deki Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı

Göztepe, Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Stanimir Stoilov yönetimindeki idmanda taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldı.

MUHABİR: Ali Öncü

Süper Lig’in 37. haftasında sahasında Galatasaray’ı konuk edecek olan Göztepe, karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Stanimir Stoilov yönetiminde Adnan Süvari Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve orta şut organizasyonlarının ardından yapılan taktik çalışmalarla sona erdi.

Göztepe ile Galatasaray arasındaki mücadele, yarın saat 19.00’da Gürsel Aksel Stadı’nda oynanacak. İzmir temsilcisi, güçlü rakibi karşısında sahadan puanla ayrılmayı hedefliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *