06 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Bilim Teknoloji Türkiye savunmada atağa geçti! O ülkeyle imzalar atıldı

Türkiye savunmada atağa geçti! O ülkeyle imzalar atıldı

Türkiye ile Bangladeş arasında imzalanan Devletten Devlete (G2G) İşbirliği Mutabakat Muhtıraları kapsamında ROKETSAN'ın çeşitli ürünlerinin ihracat anlaşması gerçekleştirildi. SSB Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, 'Türk savunma sanayiimiz kabiliyetlerini dünyanın dört bir yanına ulaştırmaya devam ediyor. Bangladeş ile imzaladığımız Devletten Devlete (G2G) İşbirliği Mutabakat Muhtıraları kapsamında ROKETSAN'ın çeşitli ürünlerinin ihracat anlaşması gerçekleştirildi. Durmak Yok Yola Devam!' dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye savunmada atağa geçti! O ülkeyle imzalar atıldı

Türk savunma sanayii kabiliyetlerini dünyanın dört bir yanına ulaştırmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nın (SSB) Bangladeş ile imzaladığı Devletten Devlete (G2G) İşbirliği Mutabakat Muhtıraları kapsamında ROKETSAN'ın çeşitli ürünlerinin ihracat anlaşması gerçekleştirildi.

Demir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Türk savunma sanayisinin, kabiliyetlerini dünyanın dört bir yanına ulaştırmaya devam ettiğini belirtti.

İsmail Demir, "Bangladeş ile imzaladığımız Devletten Devlete (G2G) İşbirliği Mutabakat Muhtıraları kapsamında ROKETSAN'ın çeşitli ürünlerinin ihracat anlaşması gerçekleştirildi. Durmak yok, yola devam." ifadesini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Koca duyurdu: İlk uygulama Ankara'da başladı

Bakan Koca duyurdu: İlk uygulama Ankara'da başladı