20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Dünya Aliyev Füzuli-Şuşa karayolunun temelini attı

Aliyev Füzuli-Şuşa karayolunun temelini attı

Dağlık Karabağ zaferinin ardından Ermenistan işgalinde kalan bölgelerin yeniden inşasını hızlandıran Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Füzuli ve Şuşa arasında yapılacak karayolunun temelini attı. Aliyev, Şuşa şehrine de ilk ziyaretini gerçekleştirmiş oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aliyev Füzuli-Şuşa karayolunun temelini attı

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Şuşa ziyareti sırasında Füzuli-Şuşa karayolunun ve Füzuli ilinde yeni inşa edilecek olan havalimanının temelini attı.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva, Ermenistan işgalden kurtarılan Şuşa şehrini ziyaret ediyor. Aliyev, ziyareti sırasında Füzuli-Şuşa karayolunun ve Füzuli ilinde yeni inşa edilecek olan havalimanının temelini attı.

 Aliyev Füzuli-Şuşa karayolunun temelini attı

 

Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı Mihriban Aliyeva, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda konuşan Cumhurbaşkanı Aliyev,”Füzuli-Şuşa karayolunun temelini attık. Şimdi ise Fuzuli’de inşa edilecek yeni havalimanının temelini atacağız. Büyük ihtimalle yıl sonuna kadar havalimanının pistinin ilk kısmı kullanıma hazır olacak” dedi.

Fuzuli uluslararası havalimanının temelini attıklarını belirten Aliyev, ”Bu yıldan itibaren yabancılar ve yurtdışında yaşayan Azerbaycanlılar Şuşa’ya uçakla rahat bir şekilde gelebilirler. Fuzuli’den uluslararası uçuşlar gerçekleştirilmesi için talimat da verildi. Aynı zamanda Azerbaycan’ın diğer şehirlerinden uçakla buraya gelebilirler ve buradan da Şuşa’ya rahat bir şekilde geçebilirler” diye konuştu. 

CUMHURBAŞKANI ALİYEV ŞUŞA ŞEHRİNİ ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, eşi Mehriban Aliyeva ve kızları Leyla Aliyeva Ermenistan işgalinden kurtarılan kültür başkenti Şuşa şehrini ziyaret etti. Azerbaycan bayrağını direğe göndere çeken Aliyev, Şuşa’daki tarihi Gövher Ağa Camii’sini ziyaret ederek camiye Kur’an-ı Kerim bağışladı.
 Aliyev Füzuli-Şuşa karayolunun temelini attı

Ermenistan’ın Azerbaycan karşısında ağır yenilgiye uğratıldığı savaşın ardından Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Şuşa şehrine ilk kez ziyaret gerçekleştiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Toplu taşımada HES kodu zorunluluğu başladı

Toplu taşımada HES kodu zorunluluğu başladı