28 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Dünya Ermenistan'ın İHA yalanı ortaya çıktı

Ermenistan'ın İHA yalanı ortaya çıktı

Azerbaycan-Ermenistan hattındaki gerilim devam ederken, Ermenistan yönetiminin "Azerbaycan'a ait İHA'yı düşürdük" açıklamasının yalan olduğu ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ermenistan'ın İHA yalanı ortaya çıktı

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki gerilim sürerken; Erivan yönetiminin "Düşürdüm" dediği Azerbaycan'a ait İHA fotoğrafları sahte çıktı. İHA fotoğraflarının 2014 yılında Afganistan'da çekildiği ve photoshop programı yardımıyla üzerinde oynanarak, Azerbaycan İHA'sı olarak servis edildiği belirlendi.

Azernews'in haberine göre; Ermenistan tarafından internet ortamında çevrimiçi yayınlanan İHA fotoğraflarının 2014 yılında Afganistan'da çekildiği ve photoshop programı yardımıyla üzerinde oynanarak, Azerbaycan İHA'sı olarak servis edildiği dikkat çekti. 

Azerbaycan Savunma Bakanlığı Albay Vagif Dargahli, Azerbaycan Ordusunun birliklerine ait tüm İHA'ların hizmette olduğunu ve hiçbirinin Ermenistan tarafından vurulmadığını söyledi.

Bakanlık ayrıca vatandaşlardan doğrulanmamış bilgilere inanmamalarını veya bu bilgileri paylaşmamalarını ve yalnızca resmi olarak yayılan bilgileri takip etmelerini istedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İşten çıkarmalar 2021'e kadar yasaklanabilir

İşten çıkarmalar 2021'e kadar yasaklanabilir