16 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Dünya FETÖ destekçisi Rubin'in Türkiye hazımsızlığı! Özel koordinatör kararı rahatsız etti

FETÖ destekçisi Rubin'in Türkiye hazımsızlığı! Özel koordinatör kararı rahatsız etti

FETÖ destekçisi CIA elemanı Michael Rubin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın NATO Liderler Zirvesi'ndeki başarasını hazmedemedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başarılı diplomasisi ile NATO tarihinde ilk kez Terörle Mücadele Özel Koordinatörü atanması kararı FETÖ destekçisi operasyoncu Rubin'i rahatsız etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
FETÖ destekçisi Rubin'in Türkiye hazımsızlığı! Özel koordinatör kararı rahatsız etti

Tüm dünyanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği kararı takip ettiği NATO Liderler Zirvesi sonuçları, FETÖ destekçisi CIA elemanı Michael Rubin'i rahatsız etmiş, Rubin skandal ifadeler kullanmıştı. Rubin, yine Türkiye'yi hedef aldı. Avrupa'dan skandal taleplerini sıraladı...

"İSVEÇ VE NATO ERDOĞAN'A BOYUN EĞDİ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Avrupa ve İsveç'i küçük düşürdüğünü ifade eden Rubin, NATO belgelerinde ilk kez Terörle Mücadele Özel Koordinatörü atanacak olmasını diline doladı. İsveç ve NATO'nun Türkiye'ye boyun eğdiğini ifade etti.

"AVRUPA BUNA KARŞI ÇIKMALI"
Rubin, ekathimerini'de yer alan yazısında, terör örgütü PKK/YPG'nin ne NATO ne de Avrupa'da terör örgütü olarak görülmediğini ileri sürdü.

AVRUPA'YA SKANDAL ÇAĞRI
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve İsveç Başbakanı Ulf Kristersson'un demokrasi ve özgürlük kavramlarını baltaladığını söyleyen Rubin, Avrupa'nın buna karşı çıkmasını istedi.

"SON SÖZÜ SÖYLEMESİNE İZİN VERMEYİN"
Avrupa'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son sözü söylemesine izin vermemesi gerektiğini söyleyen Rubin, skandal sözlerini sürdürdü.

"AVRUPA HAREKETE GEÇMELİ"
Rubin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk halkının gözünde zafer kazanmasına izin verilmemesini talep ederken Avrupa'nın Kıbrıs için harekete geçmesi gerektiğini söyledi.

Kıbrıs Barış Harekatı için skandal 'işgal' ifadelerini kullanan FETÖ destekçisi isim, Avrupa'nın politika kılıfı altında potansiyeli olduğunu ifade etti.

SKANDAL TALEPLER
Vize serbestisi konusuna da karşı çıkan Rubin skandal talepler sundu. Ercan Havalimanı'nı kullananların yasa dışı bir şekilde Avrupa topraklarına girmiş olacağını bu nedenle de Schengen ve Avrupa vizelerinde kalıcı yasaklar ile karşı karşıya kalmaları gerektiğini söyledi.

"BEDELİNİ ÖDEMELİLER"
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin varlığını yok sayan ABD'nin operasyoncu ismi, Kıbrıs'ın egemenliğine saygısızlık eden Türk, Rus ve İsraillilerin bunun bedelini ödemesi gerektiğini söyledi.

Skandal isteklerini Türk Hava Yolları başta olmak üzere Türkiye'de faaliyet gösteren firmaların da Kıbrıs turizminden kar etmesinin engellenmesi ile sürdüren Rubin, bu firmaların yaptırım uygulaması ile karşı karşıya bırakılmasını talep etti.

KKTC İLE İLGİLİ KÜSTAH SÖZLER
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne yönelik küstah ifadeler kullanan Rubin, Avrupa'da bir truva atı ifadelerini kullandı.

KKTC'nin Brüksel, Londra, Cenevre, Stokholm, Berlin, Strasbourg, Budapeşte ve Helsinki'de ofislerinin bulunmasını da eleştirirken bunun Avrupalı ev sahipleri için utanç kaynağı olduğunu ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Işıkhan'dan memur ve emekli zammı açıklaması

Bakan Işıkhan'dan memur ve emekli zammı açıklaması