Türkgün Dünya Gazze'de 1 İsrail askeri öldü, 3'ü yaralandı

Gazze'de 1 İsrail askeri öldü, 3'ü yaralandı

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda bir askerinin öldüğünü ve üç askerinin yaralandığını açıkladı. 27 Ekim'den bu yana ölen İsrail askeri sayısı 408'e ulaştı. Saldırılar devam ediyor.

KAYNAK: AA

İsrail ordusu, saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi'ndeki çatışmalarda 1 askerinin öldüğünü, ikisi ağır olmak üzere 3 askerinin yaralandığını bildirdi.

Ordudan yapılan yazılı açıklamada, Gazze'nin kuzeyindeki çatışmalarda tank şoförü olan bir askerin öldüğü belirtildi.

Çatışmalarda, ikisi ağır olmak üzere 3 askerin de yaralandığı kaydedildi.

İsrail'in kara saldırılarının başladığı 27 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'deki çatışmalarda ölen İsrail askerlerinin sayısı 408'e yükseldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Ekonomi Ticarette yükseliş sürüyor! Nisanda satış hacmi %9,6 arttı

Ticarette yükseliş sürüyor! Nisanda satış hacmi %9,6 arttı

Ticaret satış hacmi nisanda yıllık bazda yüzde 9,6, perakende satış hacmi de yüzde 11,5 artış gösterdi.

KAYNAK: AA

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayına ilişkin ticaret satış hacmi endeksini açıkladı.

Buna göre, ticaret satış hacmi, nisanda bir önceki aya kıyasla yüzde 3,1 azaldı. Bu dönemde motorlu kara taşıtları ve motosikletlerin toptan ve perakende ticareti ile onarımı için satış hacmi yüzde 0,2 ve perakende ticaret satış hacmi yüzde 2,8 arttı, toptan ticaret satış hacmi yüzde 6,1 azaldı.

Ticaret satış hacmi, nisanda geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,6 artış kaydetti. Aynı dönemde motorlu kara taşıtları ve motosikletlerin toptan ve perakende ticareti ile onarımı için satış hacmi yüzde 13,8, toptan ticaret satış hacmi yüzde 8 ve perakende ticaret satış hacmi yüzde 11,5 yükseldi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *