20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Dünya Kate Middleton uzun bir aradan sonra halkın karşısında!

Kate Middleton uzun bir aradan sonra halkın karşısında!

Kraliyet ailesinin mensuplarından olan Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisini gördüğünü açıkladıktan uzun bir süre sonra Wimbledon finalinde halkın karşısına çıktı. Prenses, geleneği bozmadı, maçın sonunda da rakibini yenen Alcaraz'a kupasını verdi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kate Middleton uzun bir aradan sonra halkın karşısında!
KAYNAK: Hürriyet

Hayranları onun için endişelendi, sevmeyenleri de teori üstüne teori üretti. Sonunda geçtiğimiz haziran ayında Trooping The Colour etkinliğinde altı ay sonra ilk kez halkın karşısına çıktı.

Törenin bir gün öncesinde yaptığı açıklamada da sağlığı el verdiğince yaz aylarında bazı etkinliklere katılacağını belirtti Kate. Bu konudaki sözünü de tuttu.

Wimbledon Açık'ın yöneticisi konumunda bulunan Prenses Kate, dün Novak Djokovic ve Carlos Alcaraz arasında oynanan erkekler finaline gitti.

Bir başka deyişle yıllardır sürüp giden geleneği bozmadı. Maçın sonunda da rakibini yenen Alcaraz'a kupasını verdi. Djotovic'e de hediyesini sundu.

AYAKTA ALKIŞLADILAR

Galler Prensesi'ne maçı izlemeye giderken kızı Prenses Charlotte ile kardeşi Pippa eşlik etti.

Kate'in aylar sonra ikinci kez halkın karşısına çıktığı dakikalar ise çok heyecanlıydı... Mor elbisesi içinde yanında kızı ve kardeşiyle görününce Kate'i maçı izlemeye giden bütün seyirciler ayakta alkışlayarak karşıladı.

Aslında bu anlar her yıl yaşanıyor ama ciddi bir hastalıkla mücadele eden ve görünüşe göre de iyileşme konusunda epey yol alan Middleton'ın bu kez karşılanması ise eskisinden daha çok daha coşkuluydu.

Seyircilerin ayakta alkışladığı Galler Prensesi de onlara neşeyle gülümseyerek karşılık verdi. Bir ara duygulandığı da dikkatlerden kaçmadı.

Middleton, daha sonra maçın galibi Carlos Alcaraz'a kupasını takdim etti. Ardından da Novak Djokovic'e ödülünü verdi.

FİNAL MAÇINA DAMGALARINI VURDULAR

Middleton'ın, puantiyeli bir elbise giyen kızı Prenses Charlotte'un da neşeli olduğu görüldü. Küçük kız ile annesinin zaman zaman birbirlerine yönelttikleri bakışlar da ilgi topladı. Bir ara Charlotte annesini büyük bir sevgiyle uzun uzun izledi.

Kate'in kardeşi Pippa Middleton Matthews da çiçekli elbisesiyle ablasına eşlik etti. Kate, Charlotte ve Pippa bir kız kıza grubu olarak Wimbledon erkekler finaline damgalarını vurmuş oldu.

GEÇEN YILIN ARALIK AYINDA ZOR GÜNLER BAŞLADI

Kate Middleton son olarak geçen yılın 25 Aralık günü Sandringham'daki Noel kutlamasına bütün ailesiyle birlikte katıldı. Sonra da ortadan kayboldu.

Herkes yeni yıl tatilinde olduğunu düşünürken bu yılın ocak ayında Kate'in karın bölgesinden ameliyat geçirdiği ve nisan ayının ortalarına kadar görevlerine dönmeyeceği açıklandı.

Bu dönemde Kate hakkında birçok iddia ortada dolaştı. Bir ara öldüğü bile ileri sürüldü. Sonunda mart ayında yayınlanan videoyla Kate Middleton kanser tedavisi göreceğini duyurdu.

AYLAR SONRA İLK KEZ HALKIN KARŞISINA ÇIKTI

Bu açıklamanın ardından Kate, uzun süren bir suskunluğa gömüldü. En sonunda 15 Haziran'da yapılan Trooping The Colours etkinliğinde ilk kez eskisi gibi halkın karşısına çıktı.

Middleton bunun müjdesini de kocası Prens William ile birlikte kullandığı ortak Instagram hesabından duyurdu. Paylaşımında tedavi sürecini anlatan Middleton, yaz ayları boyunca zaman zaman bazı etkinliklerde yer alacağını da açıkladı.

Middleton altı ay sonra tekrar kamuoyu karşısına çıkacağı müjdesini bu paylaşımda verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Yerlikaya: "Hiç kimse ama hiç kimse hür irademize zincir vuramaz"

Bakan Yerlikaya: "Hiç kimse ama hiç kimse hür irademize zincir vuramaz"