Türkgün Dünya Peru'da korkutan anlar! 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Peru'da korkutan anlar! 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Peru'da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki deprem, bölgede büyük endişeye neden oldu.

KAYNAK: AA

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS) tarafından yapılan açıklamaya göre, Peru'nun Atiquipa bölgesinde 7,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 28 kilometre derinlikte kaydedildiği belirtildi.

Tsunami Uyarısı Verildi

Atiquipa bölgesinin batısında yerel saatle gece yarısı gerçekleşen deprem sonrasında bölgede tsunami uyarısı yapıldı. Yetkililer, halkın gerekli önlemleri alması konusunda uyarılarda bulundu.

Can ve Mal Kaybı Bildirilmedi

Şu an için yapılan ilk açıklamalarda ne can ne de mal kaybı yaşandığı bildirilirken, bölgedeki ekiplerin hasar tespit çalışmalarına hızla başladığı belirtildi. Olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Bodrum’da alkollü sürücü polisi darp etti: 3 gözaltı

Bodrum’da alkollü sürücü polisi darp etti: 3 gözaltı

Alkollü şekilde makas atarken yakalanan sürücü ve yanındakiler, cezai işlem sırasında polis ekiplerine saldırdı. Olayda 2 polis yaralandı, 3 kişi gözaltına alındı.

KAYNAK: DHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde trafikte makas atarak seyreden alkollü sürücü, cezai işlem uygulanırken polis ekiplerine saldırdı. Sürücü ile birlikte araçta bulunan iki arkadaşı da olaya karışınca ortalık karıştı. Polis ekiplerine yapılan saldırı sonucu 2 görevli hafif yaralanırken, 3 kişi gözaltına alındı.

Bodrum'da Makas Atarak İlerleyen Alkollü Sürücü İle Arkadaşları Polise Saldırdı

Olay, akşam saatlerinde Konacık Kavşağı’nda meydana geldi. Devriye görevindeki trafik polisleri, 34 CYA 639 plakalı otomobilin tehlikeli şekilde makas atarak ilerlediğini fark etti. Ekipler tarafından durdurulan araçtaki sürücü A.Ç.'ye yapılan alkol testinde, 1.35 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Sürücüye işlem yapıldığı sırada, A.Ç. polis memuruna tekme attı. Aynı araçta bulunan E.Y. ve M.Ç. isimli şahıslar da olaya dahil olarak polis ekiplerine saldırdı. Yaşanan gerginlik üzerine bölgeye takviye ekip sevk edildi. 3 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan kontrollerde araçtaki diğer iki şahsın da alkollü olduğu ortaya çıktı.

Saldırıda 2 polis memuru hafif şekilde yaralandı. Gözaltına alınan şüphelilerle ilgili soruşturma başlatılırken, olayla ilgili inceleme sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *