05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Dünya Putin'den Wagner askerlerine çağrı: İki seçenek sundu!

Putin'den Wagner askerlerine çağrı: İki seçenek sundu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 'Wagner askerleri ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler' dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Putin'den Wagner askerlerine çağrı: İki seçenek sundu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkede yaşanan son gelişmeler hakkında ulusa sesleniş konuşması gerçekleştirdi.

Putin'in açıklamalarından satı başları:

Ayaklanmanın organizatörleri ülkelerine ihanet ederek, yanlarında olanlara da ihanet etmiş oldular. İsyancılar askerlerin birbirlerini öldürmesini istediler, Kiev'in istediği de buydu.

"RUS VATANDAŞLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Wagner güçlerinin çoğu vatansever kişiler, silahlı isyan her ne şekilde olursa olsun bastırılacaktı. Rus vatandaşlarına dayanışmaları ve vatanseverlikleri için teşekkür ediyorum.

Kan dökülmesini önleyen Wagner komutanlarına teşekkür ederim. Wagner grubunun savaşçılarının ve komutanlarının büyük çoğunluğunun aynı zamanda halkına ve devletine bağlı Rus vatanseverler olduğunu biliyorduk ve emindik.

PUTİN'DEN WAGNER ASKERLERİNE 2 SEÇENEK

Wagner askerleri ya Rusya Savunma Bakanlığı ile kontrat imzalayacaklar ya da Belarus'a gidecekler. Belarus'a gitmek isteyen Wagner üyelerine söz veriyorum, sözümü tutacağım. Toplumumuz birleşmiştir, isyanın başından itibaren isyanı bastırmak için devletin tüm organları harekete geçmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Putin'den AB'ye 'petrol' hamlesi

Putin'den AB'ye 'petrol' hamlesi