Türkgün Dünya Tayland'da katliam gibi kaza: 14 ölü, 35 yaralı

Tayland'da katliam gibi kaza: 14 ölü, 35 yaralı

Tayland'da iki katlı şehirlerarası bir otobüsün kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarpması sonucu 14 kişi hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı.

Tayland'ın başkent Bangkok'tan Na Thawi şehrine seyir halinde olan ve içinde 3 görevli ile 46 yolcu bulunan iki katlı otobüs, Thap Sakae eyaletinden geçtiği sırada kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan bir ağaca çarptı. Otobüs çarpışmanın şiddetiyle neredeyse ikiye bölünürken, bölgeye polis, ambulans ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Otobüste bulunan 14 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı. Araçta sıkışan bazı yaralılar ise ekipler tarafından güçlükle dışarı çıkartılarak ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Tayland Bölge Polis Amiri Weerapat Ketesa, kazadan kurtulan otobüs şoförünün uykulu olduğunun tespit edildiğini aktardı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, TDV'ye kurban bağışında bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TDV'ye kurban bağışında bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı kabul etti. Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığıyla Türkiye Diyanet Vakfı'na kurban bağışında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşan kurban bayramı öncesinde Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ı kabul etti.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde, 'Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ortaklaşa yürütülen 2025 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Programı'na kurban bağışında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurban vekaletine ilişkin bağış makbuzunu da imzaladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *