Türkgün Eğitim TOGÜ'nün "Çocuk Üniversitesi" programı tamamlandı

TOGÜ'nün "Çocuk Üniversitesi" programı tamamlandı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin düzenlediği Çocuk Üniversitesi programı tamamlandı. Mezuniyet töreninde öğrencilere başarı belgeleri verildi. Törene akademik yetkililer ve aileler katıldı, etkinlik pasta kesimi ve müzik dinletisiyle sona erdi.

KAYNAK: AA

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesince (TOGÜ) gerçekleştirilen "Çocuk Üniversitesi" programı tamamlandı.

TOGÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Türk Kızılay işbirliğinde yürütülen Çocuk Üniversitesi programının mezuniyet töreni, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Şehit Ferhat Koç Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Temur, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Şenocak, Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Betül Çam, Türk Kızılay Tokat Şube Başkanı Osman Duru, Genç Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Melih Kamış ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Programda Çocuk Üniversitesi mezunlarına başarı belgeleri takdim edildi.

Mezuniyet töreni, pasta kesimi ve müzik dinletisi ile sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya İran'dan çarpıcı iddia: İsrail'in saldırılarından ABD sorumlu!

İran'dan çarpıcı iddia: İsrail'in saldırılarından ABD sorumlu!

İran, İsrail saldırılarının ABD’nin koordinasyonu ve izni olmadan gerçekleştirilemeyeceğini dolayısıyla saldırının tehlikeli etkileri ve sonuçlarından ABD'nin sorumlu olduğunu bildirdi.

KAYNAK: AA

İran Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail’in İran’a yönelik saldırılarından ABD de sorumlu tutuldu.

Açıklamada, İsrail'in İran’ın toprak bütünlüğünü ve ulusal egemenliğini ihlal ederek, Tahran'daki birkaç yerleşim alanı ve ülkenin birkaç şehri de dahil olmak üzere bazı bölgelere saldırdığı kaydedildi.

Birleşmiş Milletlerin (BM) ilgili maddeleri gereği İran’ın bu saldırıya karşılık verme hakkının bulunduğuna işaret edilen açıklamada, "İran İslam Cumhuriyeti'nin silahlı kuvvetleri, İran halkını tüm gücüyle ve kendi belirlediği şekilde savunmaktan çekinmeyecektir." ifadelerine yer verildi.

İsrail’in saldırılarından destekçilerinin de sorumlu olduğunun altı çizilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Siyonist rejimin İran'a yönelik saldırgan eylemleri ABD'nin koordinasyonu ve izni olmadan gerçekleştirilemez. Buna göre, bu rejimin başlıca destekçisi olan ABD hükümeti de Siyonist rejimin macerasının tehlikeli etkilerinden ve sonuçlarından sorumlu olacaktır."

İran Dışişleri Bakanlığı, ayrıca, BM Genel Sekreteri'nin BM Şartı'na uygun olarak bu konuda derhal harekete geçmesini isteyerek BM’nin tüm üye devletleri, özellikle bölgesel ve İslam ülkeleri, Bağlantısızlar Hareketi üyeleri ve uluslararası barış ve güvenlikle ilgilenen tüm devletlerin bu saldırganlığı derhal kınamalarını talep etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *