18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Ekonomi Elinde, bankada, yastık altında gram altını olanlar dikkat! İslam Memiş'in son sözleri, olay tahmin: Buna yatırın

Elinde, bankada, yastık altında gram altını olanlar dikkat! İslam Memiş'in son sözleri, olay tahmin: Buna yatırın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, dolar ilişkin dikkat çeken tahminlerde bulundu. Memiş'ten yatırımcıya çok önemli bir uyarı geldi. Euro alın diyen ünlü ekonomistten bir kez daha şaşırtan yorumlar.. Öte yandan elmas, petrol yerine dünya ülkeleri ticarette altına dayalı bir para sistemine geçmeye hazırlanıyor. Dolar, Euro gibi evrensel para birimleriyle ve altın kuruyla ilgilenen yatırımcı ve vatandaşlar, arama motorlarında döviz ve altın kurlarını araştırıyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Elinde, bankada, yastık altında gram altını olanlar dikkat! İslam Memiş'in son sözleri, olay tahmin: Buna yatırın

Elinde altını ve dolar olanlar dikkat. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcıların paralarını iki katlaması için bir tahminde bulundu. Altın ve dolar kurundaki güncel piyasaya dair düşündüklerini belirten İslam Memiş, yatırımcıların kar elde etmesi için yönlerini nereye yöneltmeleri gerektiğini belirterek yaptığı analizlerin yatırım tavsiyesi olmadığını belirtti.

Borsa üzerinde yabancı yatırımcı tahmini yapılırken dolarda yükseliş ve düşüş üzerindeki ihtimallerle Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, hedef noktasını gösterdi. Gram altının 1800 seviyelerine geleceğini söyleyen Memiş, ilk değerlendirmesini yaptı. Altın ve dolar hakkındaki açıklamaları ile manşetten düşmeyen ünlü ekonomist İslam Memiş, ABD'den gelecek enflasyon rakamları öncesi altın sahiplerini uyararak, 'Bu şans 40 yılda bir gelir' demişti.

Altın ve doları olanlar dikkat! Ünlü ekonomist tarih vererek uyardı: Paranızı katlamak için buna yatırım yapın

Borsa İstanbul'da yabancı yatırımcı tahmini yapılırken, dolar kurunda meydana gelecek muhtemel yükseliş ve düşüşleri kaleme alan Ünlü ekonomist İslam Memiş yatırımcıların odaklanması gereken hedefi belirtti. Gram altının 1800 seviyelerini test edeceğini söyleyen Memiş, yaptığı analizleri tüm yatırımcılar ile paylaştı.

PARANIZI KATLAMAK İÇİN BUNA YATIRIM YAPIN

Elindeki parayı değerlendirmek ya da katlamak için yatırımcılar en çok 'Dolara mı yoksa altına mı yatırım yapmalıyız?' sorularının yanıtlarını internette araştırıyor. İslam Memiş tam bu noktada yatırıcımlara ilaç olacak türden bir analiz yazısı kaleme aldı.
 

Euro dolar paritesinin 1.0874 seviyelerinde yer aldığı şu süreçte Memiş, yatırım aracının Euro olması gerektiğini belirtti.

Dolar 28 TL olduğunda Euro'nun 30 TL'yi test edip hatta geçebileceğini belirten Memiş, böyle bir durum olduğu vakit elinde TL olanların beklemede kalmasını isteyerek dolarda çekilme yaşanacağını öne sürdü.

Temmuz ayı içerisinde 1860-1960 dolar aralığında takip edeceğini ifade eden Memiş,

Gram altın TL piyasası üzerinde 1622-1632 seviyelerinde bulunuyor. Göbek seviyesi yılın ikinci yarısında başlanırken dolar kurunda ise 24 lira olması gerektiği belirtti. Bunun üzerine elinde TL'si olanların sabretmeleri gerektiği ve acele etmemeleri yönünde uyarılar yapıldı.

9 TEMMUZ 2023 DÖVİZ VE ALTIN KURU | Yatırımcılar ve vatandaşların iç ve dış piyasaya hakim olmak için yakından takip ettiği altın ve döviz kurundaki son ve güncel veriler merak ediliyor. Ekonomik ve finansal kararlar üzerinde önemli etkilere sahip olan dolar, euro ve altının ülkemizdeki değerini öğrenmek isteyenler arama motorlarında Euro, dolar, sterlin, gram, çeyrek, yarım altın kaç TL? sorularının cevabını araştırıyor. İşte 9 Temmuz 2023 canlı ve anlık Döviz Kuru takibi...

 Güncel altın fiyatları için tıklayın! (Gram altın, çeyrek altın ne kadar?)

(Dolar-Euro-Sterlin Kaç TL?) CANLI DÖVİZ HAREKETLERİ 

ABD Doları: 26,03 (Alış) - 26,07 (Satış)

EURO: 28,56 (Alış) - 28,58 (Satış)

STERLİN: 33,33 (Alış) - 33,49 (Satış)

1 DOLAR = 26,07 TL

9 Temmuz Pazar 2023 canlı altın fiyatları...

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın alış: 1.611,11

Gram altın satış: 1.612,21

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın alış: 2.620,00

Çeyrek altın satış: 2.674,00

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın alış: 5.223,00

Yarım altın satış: 5.348,00

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın alış: 10.431,00

Tam altın satış: 10.646,00

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını alış: 10.789,00

Cumhuriyet altını satış: 10.952,00

ATA ALTIN NE KADAR?

Ata altın alış: 10.707,00

Ata altın satış: 10.924,00

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
PSG, Güney Koreli Lee Kang In'i transfer etti

PSG, Güney Koreli Lee Kang In'i transfer etti