20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi Kraken borsası nedir güvenilir mi? Kraken nedir?

Kraken borsası nedir güvenilir mi? Kraken nedir?

Kraken nedir, güvenilir mi? Kraken borsası nedir? Bunlardan biri olan Kraken son günlerde merak edilen borsalardan. Peki Kraken Nedir? Kraken hangi ülkeye ait? Kripto para ticaretini kolaylaştıran San Francisco merkezli Kraken, piyasa katılımcılarının çeşitli kripto para birimlerinde ticaret yapabileceği bir kripto para borsası olarak biliniyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kraken borsası nedir güvenilir mi? Kraken nedir?

Yüzlerce farklı kripto para birimi ve bir o kadar kripto para satın alabileceğiniz yer var ve bunlara kripto para borsası deniliyor. Kraken nedir, güvenilir mi? Kraken borsası nedir?  2011 yılında kurulan ve 2013 yılında ticaret faaliyetlerini resmen başlatan Kraken, Payward Inc.'in çatısı altında faaliyet göstermektedir.

KRAKEN BORSASI NEDİR?

Kripto para ticaretini kolaylaştıran San Francisco merkezli Kraken, piyasa katılımcılarının çeşitli kripto para birimlerinde ticaret yapabileceği bir kripto para borsasıdır.

Bitcoin'in önemini başından itibaren gören ve kripto para platformlarının ekosistemin en kritik parçası olduğunu kabul eden Jesse Powell, insanlara hızlı ve güvenli bir şekilde yatırım yapmalarını sağlamak için Kraken'i kurdu. O zamandan beri, şirket dünyayı kapsayan yüzlerce çalışanıyla birlikte hızla büyüdü.

KRİPTO PARA ALIRKEN DİKKATLİ OLUNMALI

Kripto para piyasalarında bir anda sert yükselişler olurken bir anda da paranızı kaybedebilirsiniz. Satın alırken riski de göze almak gerekiyor. Bu nedenle dikkatli olmak ve sürekli kripto para piyasalarını takipte kalmakta yarar var.

KRAKEN HANGİ ÜLKEYE AİT?

2011 yılında Jesse Powell tarafından San Francisco, Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan Kraken, dijital varlık piyasasında ortaya çıkan ilk ABD-merkezli kripto para borsalarından biridir. Kraken Review incelememize göre Kraken platformu resmi olarak 2013 Eylül ayında piyasaya sürüldü, yatırımcılara ABD Doları ve Euro karşısında Bitcoin (BTC) ve Litecoin’e (LTC) yatırım yapma imkanı sunmaya başladı. Huobi, Binance, Coinbase ve Bithumb ile birlikte Kraken şimdi beş en büyük kripto para borsası içindedir. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'li Ilıkan: Ankara bunu hak etmiyor

MHP'li Ilıkan: Ankara bunu hak etmiyor