Türkgün Ekonomi Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı

Merkez Bankası rezervleri tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı

Merkez Bankası rezervleri, mayıs sonundan bu yana 44,1 milyar dolar artarak 142,5 milyar dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.

Merkez Bankası rezervleri, mayıs sonundan bu yana 44,1 milyar dolar artarak 142,5 milyar dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Spor Selçuklu Belediyespor, Açık Alan Hokeyi Erkekler Süper Lig'de sezonu üçüncü tamamladı

Selçuklu Belediyespor, Açık Alan Hokeyi Erkekler Süper Lig'de sezonu üçüncü tamamladı

Açık Alan Hokeyi Erkekler Süper Lig play-off üçüncülük maçında Selçuklu Belediyespor, Gaziantep Polisgücü’nü 4-3 yenerek sezonu üçüncü sırada tamamladı. Mücadelede her iki ekip de etkili bir performans sergiledi.

KAYNAK: AA

Açık Alan Hokeyi Erkekler Süper Lig'de 2024-2025 sezonunun üçüncüsü belli oldu. Antalya’nın Alanya ilçesindeki Avsallar Hokey Sahası’nda oynanan üçüncülük maçında Selçuklu Belediyespor, Gaziantep Polisgücü’nü 4-3 mağlup etti.

Karşılaşmada Selçuklu Belediyespor’un gollerini İsmail Tan, Ramazan Kayar, Alaettin Yuşan ve Mehmet Aydın kaydederken, Gaziantep temsilcisinin sayılarını Latif Adeel, Shahid Akash ve Hasan Hüseyin Korkmaz attı.

Bu sonuçla birlikte Selçuklu Belediyespor, sezonu lig üçüncüsü olarak tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *