Türkçe Düşün
İstanbul
P.AZ BULUTLU
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi Nasmed halka arz ne zaman? Egepol hisse yapı ne kadar? Nasmed halka arz HİSSE KODU nedir?

Nasmed halka arz ne zaman? Egepol hisse yapı ne kadar? Nasmed halka arz HİSSE KODU nedir?

Son dönemde yaygınlaşan halka arz modeli giderek yaygınlaşıyor. Egepol Hastaneler Grubu’nu bünyesinde bulunduran Nasmed Özel Sağlık Hizmetleri de borsaya giriyor. Bu alanda yatırım yapmak isteyen pek çok vatandaş, NASMED halka arz ne zaman? Egepol hisse yapı ne kadar? Nasmed halka arz HİSSE KODU nedir? gibi sorulara yanıt arıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nasmed halka arz ne zaman? Egepol hisse yapı ne kadar? Nasmed halka arz HİSSE KODU nedir?

Ekonomik yatırımlarını halka arz yöntemiyle değerlendirmek isteynler Nasmed Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. halka arzı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor. Şirketten yapılan açıklamada halka arzın hangi yöntemle oalcağı, hisse payının ne kadar olacağı belirlendi. SPK'dan onay aldıkktan sonra bugün talep toplayacak olan NASMED, 125 milyon TL gelir bekliyor. Peki, Nasmed halka arz ne zaman, HİSSE KODU nedir? Egepol hisse yapı ne kadar? İşte detaylar...

NASMED (EGEPOL) HİSSE YAPI NE KADAR, HALKA ARZ HİSSE KODU NEDİR?

Nasmed Özel Sağlık Hizmetleri halka arz için bugün talep toplama başlıyor. SPK onayı alarak halka arz için bugün talep toplayacak olan Nasmed Özel Sağlık Hizmetleri 125 milyon TL gelir bekliyor.

Nasmed Özel Sağlık Hizmetlerinde bugün talep toplama başlıyor. Şirket tamamı sermaya artışı yolu ile halka arz edilecek 25 milyon nominal değerli payları için bugün Borsa Birincil Piyasa'da talep toplama başlıyor.

Pay başı 5 TL'den halka arz edilecek şirket hisseleri için 2 gün süreyle talep toplanacak. #EGEPO kodu ile eylül ayı ilk haftasında borsada işlem görmeye başlaması planlanan Nasmed Özel Sağlık hizmetleri 125 milyon halka arz büyüklüğü bekleniyor.

Egepol Hastaneler Grubu’nu bünyesinde bulunduran Nasmed Özel Sağlık Hizmetleri AŞ, borsa yolunda. Çıkarılmış sermayesi 100 milyon TL olan Nasmed, sermayesini yüzde 25 oranında artırarak, çıkarılacak 25 milyon TL nominal değerli payları halka arz edecek.

Halka arz sonrası halka açıklık oranının yüzde 20 olması beklenen şirketin halka arzına Tacirler Yatırım aracılık edecek.

NASMED (EGEPOL) HALKA ARZ NE ZAMAN?

25-26 Ağustos 2021 tarihlerinde Nasmed Özel Sağlık Hizmetleri Ticaret A.Ş.’nin halka arzı Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da 10:30-13:00 saatleri arasında “Borsa'da Satış - Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” ve “En İyi Gayret Aracılığı” yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Nasmed Özel Sağlık Hizmetleri'nin halka arzı taleplerin toplanmasının ardından önümüzdeki günlerde borsada işlem görmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivasspor'da hedef Avrupa'da tur atlamak

Sivasspor'da hedef Avrupa'da tur atlamak