Türkgün Ekonomi Orman Genel Müdürlüğü 4 bin 996 personel alacak

Orman Genel Müdürlüğü 4 bin 996 personel alacak

Orman Genel Müdürlüğü, 4 bin 996 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvurularını e-devlet üzerinden yapacak.

Orman Genel Müdürlüğü 4 bin 996 sözleşmeli personel alacak. Orman Genel Müdürlüğünün (OGM) konuya ilişkin ilanları, Resmi Gazete'de yayımlandı. İlanlara göre, belirlenen illerde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel pozisyonunda bin 150 orman mühendisi alımı yapılacak.

Genel müdürlükçe, ayrıca sözleşmeli personel pozisyonunda 2 bin 700 orman muhafaza memuru alımı da gerçekleştirilecek.

Adayların 24 Eylül-7 Ekim arasında genel müdürlüğün internet sitesi üzerinden e-devlet şifreleriyle başvuru yapması gerekecek.

Bin 146 personel için başvurular 12- 23 Eylül arasında 

Öte yandan genel müdürlükçe, mühendis, avukat, tekniker, laborant, büro ve destek personeli (şoför) gibi pozisyonlarda görev yapmak üzere bin 146 sözleşmeli personel alınacak. Bu adaylar ise 12- 23 Eylül arasında başvuruda bulunacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün 3. Sayfa Fatih'te kaldırıma çıkan minibüs devrildi

Fatih'te kaldırıma çıkan minibüs devrildi

Fatih'te bir minibüs direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi. Sürücü kazayı yara almadan atlattı, tekstil ürünleri başka bir araca taşındı. Olay yerinde polis ve sağlık ekipleri müdahale etti.

KAYNAK: DHA

Fatih'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, kaldırıma çıkarak devrildi. Kazada sürücü yara almadan kurtulurken, minibüsteki tekstil ürünleri başka bir araca taşındı.

Kaza, Adnan Menderes Bulvarı'nda saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan 34 JDP 68 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kaldırıma çıkarak devrildi. Sürücü kazadan yara almadan kurtuldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yoldan geçenler, sürücüyü aracın içinden çıkardı. Olay yerine gelen polis ekipleri ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem aldı. Araç olay yerine gelen vinç ile devrildiği yerden kaldırdı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *