05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Faydalı Bilgiler TRT frekans ayarlama! TRT 1 şifre kaldırma nasıl yapılır?

TRT frekans ayarlama! TRT 1 şifre kaldırma nasıl yapılır?

Avrupa Şampiyonası maçları TRT 1 ekranlarından izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Bu akşam Avustralya Türkiye maçı öncesi TRT 1 maç frekansında sorun yaşamak istemeyenler, TRT 1 şifreli kanal nasıl açılır? şeklinde arama motorları üzerinden araştırmalar yapıyor. Sorunun çözümü oldukça basit bir şekilde gerçekleştiriliyor. İşte TRT şifre sorunu çözümü

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TRT frekans ayarlama! TRT 1 şifre kaldırma nasıl yapılır?
KAYNAK: Haber Merkezi

UEFA'nın uluslararası yayın hakları politikası gereği, tüm resmi yayıncılar EURO 2024 maçlarını ülke sınırlarını aşan frekanslarda şifreliyor. Bu nedenle TRT 1 şifreli kanal olarak çıkmaktadır. Bu akşam oynanacak Türkiye maçı öncesi TRT 1 şifreli kanal nasıl açılır? sorusu yanıtı aranan başlıklar arasında. İşte TRT şifre sorunu çözümü…

TRT 1 şifreli kanal nasıl açılır?

Kurulum menüsüne giriş yapan izleyiciler, tek kanal arama menüsüne giriş yaparak uydu alanına “ "Türksat 42° E" ve Türksat Ankara Paket “ seçerek şebekede ara kısmını açık duruma getiriyor.

İkinci bir yöntem olarak TRT 1 frekans güncellemesi manuel olarak kumanda üzerinden gerçekleştirebilir. Televizyondan ayarlar bölümüne giriş yapılır ve ardından menüden “ TP Ekle” seçeneği işaretlenerek ayarlar veya kanala ayarları bölümünden “ TP Ekle” seçeneği seçilerek mavi tuşa basılır ve TP ekleme ekranına geçilir.

TRT 1 GÜNCEL FREKANS BİLGİLERİ 2024

EURO 2024 maçları için güncel TRT 1 uydu frekans bilgileri şu şekilde;

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11794
Polarizasyon: V (Dikey)
Sembol Oranı: 30000
FEC: ¾

Frekans ayarlama işlemi tamamlandıktan sonra kumanda üzerinden “ Okey” tuşuna basarak frekansı kaydedebilirsiniz. Yeni eklenen kanallar genellikle kanal listesinin sonuna eklenir. Kanal listesi üzerinden TRT 1 HD’yi bularak maçları takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kripto varlık düzenlemesi yürürlüğe girdi, piyasalar nasıl etkilenecek?

Kripto varlık düzenlemesi yürürlüğe girdi, piyasalar nasıl etkilenecek?