
Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında sahasında karşılaştığı Bodrum FK’yı 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, puanını 77’ye yükselterek zirvedeki yerini korudu.

Davinson Sanchez, Yunus Akgün’ün ortasında ceza sahasında yaptığı kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkardı. Kolombiyalı stoper, Süper Lig’de 3. kez gol sevinci yaşadı.

Lucas Torreira, Galatasaray’ın Bodrum FK karşısındaki ilk golünü atan isim oldu. Sara’nın serbest vuruşunda yaptığı kafa vuruşuyla ağları sarstı ve bu sezonki 3. golünü kaydetti.

Galatasaray, Bodrum FK karşısında gol yemeden galip gelerek ligde bu sezon 11. kez kalesini gole kapattı. Özellikle iç sahada son 5 maçta gol yememesi dikkat çekti.

Karşılaşmanın 75. dakikasında sahaya giren taraftar, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle dışarı çıkarıldı. Oyun kısa bir süreliğine duraklasa da sorunsuz devam etti.

Maçın ardından sarı-kırmızılı futbolcular galibiyeti taraftarıyla kutladı. Galatasaraylı futbolcu Eren Elmalı, kale arkasındaki taraftarların isteğini kırmadı ve 3'lü çektirdi.

Rams Park’ta oynanan mücadeleyle Galatasaray, iç sahadaki yenilmezlik serisini 15 maça yükseltti. Cimbom, bu periyotta 12 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.