18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Altın yükseldi bombayı bıraktı! “Onu sakın almayın uzak durun”

Altın yükseldi bombayı bıraktı! “Onu sakın almayın uzak durun”

Altın yükseldi bombayı bıraktı! “Onu sakın almayın uzak durun” 1
4 kasım altın fiyatlarında son durum ne? İbre yukarı döndü altının gram fiyatı 984,69, çeyrek altın 1.634, yarım altın, 3.270,cumhuriyet altını 6.518 liradan alıcı buluyor. Dolar 18,61, Euro 18.21 liradan işlem görüyor. A Haber'e konuşan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara kritik tavsiyelerde bulundu ve şunları söyledi:
Altın yükseldi bombayı bıraktı! “Onu sakın almayın uzak durun” 2
Dolardan uzak durun -Doları bir yatırım aracı olarak görmüyoruz. Her ne kadar değer artışları devam etse de dolar bir yatırım aracı değil bir ödeme aracıdır. Dolardan uzak kalması gerektiğini düşünüyorum.
Altın yükseldi bombayı bıraktı! “Onu sakın almayın uzak durun” 3
-Altın fiyatları da aslında yatırımcısına eline yeni TL geçmiş olan vatandaşlara veya önümüzdeki yıl düğün yapacak hazırlık yapmak isteyen vatandaşlara da çok güzel fırsatlar sunuyor.
Altın yükseldi bombayı bıraktı! “Onu sakın almayın uzak durun” 4
-Altın fiyatlarının çok ucuz olduğunu ve gereğinden daha fazla değer kaybettiğini düşündüğümüz için de altın fiyatlarının bugünlerde bir fırsat olarak değerlendiriyoruz.
Altın yükseldi bombayı bıraktı! “Onu sakın almayın uzak durun” 5
Şu an altın alma zamanı mı? Kesinlikle. Ancak şunu unutmamak gerekiyor. Kısa vadeli bir beklenti içine girmemek gerekiyor. 2023 yılının hazırlığını yapmak gerekiyor.
Altın yükseldi bombayı bıraktı! “Onu sakın almayın uzak durun” 6
1000 liranın üzerine çıkacak -984 lira seviyesinden gram altın alan bir yatırımcı büyük bir ihtimalle 2-3 hafta sonra 1.000 lira seviyesinin üzerinde bir gram altın görecektir. Bugünleri de fırsata çevirmek için bir fırsat olarak görmesi gerekiyor.
Altın yükseldi bombayı bıraktı! “Onu sakın almayın uzak durun” 7
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Piyasalarda Fed oynaklığı! Bugün büyük gün: Hatlar belli olacak

Piyasalarda Fed oynaklığı! Bugün büyük gün: Hatlar belli olacak