Türkgün Galeriler Gündem Anıtkabir çevresinde "ay-yıldızlı" trafik ışıkları yanıyor

Anıtkabir çevresinde "ay-yıldızlı" trafik ışıkları yanıyor

Anıtkabir çevresindeki trafik ışıklarına "ay yıldız" görseli yansıtıldı.

KAYNAK: AA
Anıtkabir çevresinde "ay-yıldızlı" trafik ışıkları yanıyor 1

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Anıtkabir yaya girişinin bulunduğu noktadaki trafik ışıklarına ay yıldız görseli yansıttı.

1 / 3
Anıtkabir çevresinde "ay-yıldızlı" trafik ışıkları yanıyor 2

Akdeniz Caddesi ve Spor Park Caddesi’nde bulunan trafik sinyalizasyon sistemlerindeki kırmızı ışık yandığında "ay-yıldız" silueti ortaya çıkıyor.

2 / 3
Anıtkabir çevresinde "ay-yıldızlı" trafik ışıkları yanıyor 3

Türk bayrağının yansıtıldığı trafik ışıkları, Anıtkabir çevresine görsel olarak da anlam katıyor.

3 / 3
Yorumlar
K
Kenan Şahin 3 ay önce
Bayrağımız Ay Yıldız fakat kırmızı değil, beyaz olmalıydı. Demiryollarında olduğu gibi beyaz .
BEĞENME
0
CEVAPLA
Türkgün Gündem Hatay'da denizde kaybolan kişi ikinci günde de bulunamadı

Hatay'da denizde kaybolan kişi ikinci günde de bulunamadı

Hatay'ın Samandağ ilçesinde denizde kaybolan kişiyi bulmak için başlatılan arama çalışmaları ikinci günde de sonuç vermedi. Sahil Güvenlik ve dalgıç ekipleri, sabahın ilk ışıklarıyla aramalara yeniden başladı.

KAYNAK: DHA

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, denizde bir kişinin çırpındığı ve gözden kaybolduğu ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmasında ikinci günde de sonuç alınamadı.

Hatay'da Denizde Kaybolan Kişi İkinci Günde De Bulunamadı

Dün akşam saatlerinde bir vatandaş tarafından ilçeye bağlı Deniz Mahallesi'ndeki sahilde bir kişinin denizde çırpındığı ve gözden kaybolduğu yönünde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, botla bölgeye gelerek arama çalışması başlattı. İhbarın yapıldığı bölgede botla tarama yapan ekipler, denizde kimseye rastlamadı. Havanın kararması nedeniyle arama çalışmasına ara verilirken, bugün sabahın ilk ışıklarıyla dalgıçların da katılmasıyla çalışmalara devam edildi. Arama çalışmalarının ikinci gününde de denizde kimseye rastlamadı. Havanın kararması nedeniyle arama çalışmasına ara verilirken, sabahın ilk ışıklarıyla çalışmalara yeniden başlanacağı öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *