18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Ayağınızı alüminyum folyoya sarın, sonuca inanamayacaksınız!

Ayağınızı alüminyum folyoya sarın, sonuca inanamayacaksınız!

Evlerimizde v daha çok mutfaklarımızda kullandığımız alüminyum folyoların farklı kullanım alanları olduğu ortaya çıktı. Alüminyum folyoları kullandığınız zaman, faydaları sizi o kadar şaşırtacak ki bırakmak istemeyeceksiniz.

Ayağınızı alüminyum folyoya sarın, sonuca inanamayacaksınız! 1
Mutfaklarımızda sıkça kullandığımız alüminyum folyolar farklı kullanım alanları ile bizlere hem daha yağlı hm de daha pratik bir şekilde yaşama imkânı sunuyor. Alüminyum folyoların ayaklara sarılmasından boru halinde kullanılmasına kadar işte sağladığı faydalar:
Ayağınızı alüminyum folyoya sarın, sonuca inanamayacaksınız! 2
Eklem ağrıları: Alüminyum folyoların eklem ağrılarını giderme özelliği bulunur. Eklem ağrılarını gidermek için alüminyum folyoyu eklem ağrısının oluştuğu bölgeye sarın ve üzerini bandaj le sıkılaştırın. Ağrıların olduğu bölgeyi bu şekilde 2 gün bekletin. Ağrıların geçmeye başladığına şahit olacaksınız.
Ayağınızı alüminyum folyoya sarın, sonuca inanamayacaksınız! 3
Makas bileme: Bir alüminyum folyo levhasını sararak kalınlaştırın. Ardından makas ile kesmeye başlayın. İşiniz bittiğine makas daha keskin olacaktır.
Ayağınızı alüminyum folyoya sarın, sonuca inanamayacaksınız! 4
Kıyafetlerde elektriklenmeler: Elektriklenmeler sentetik kıyafetlerde çok olur. Bu soruna karşı bir top alüminyum folyo alabilir ve kıyafete top alüminyum sürtünce elektriklenmeden eser kalmayacak.
Ayağınızı alüminyum folyoya sarın, sonuca inanamayacaksınız! 5
Wifi ağının etkisini genişletme: Alüminyum folyo ile bir tabaka oluşturmak ve bu tabakayı bir yansıtıcı olarak kullanmak mümkün. Tabakanın baktığı yere sinyaller güçlenerek yansıyacaktır.
Ayağınızı alüminyum folyoya sarın, sonuca inanamayacaksınız! 6
Huni: Huni kullanmanız gerekiyor ancak herhangi bir yerde bulamıyorsanız, bu durumda yine alüminyum folyo kullanabilirsiniz. Bir alüminyum folyoyu huni şeklini vererek kalın şekilde sarmaya başlayın. Birkaç tur atmanız yeterli olacaktır. Orta kısmını açık bırakacağınız folyoyu kullanabilirsiniz. Kaynak: Haber Global
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
90'ların koşan adamı şaşırttı! 56 yaşındaki Mirkelam şimdi bambaşka biri

90'ların koşan adamı şaşırttı! 56 yaşındaki Mirkelam şimdi bambaşka biri