05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü kazanan Arda Ayten depreme Hatay'da yakalandı

Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü kazanan Arda Ayten depreme Hatay'da yakalandı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremlerin yıktığı şehirlerden biri olan Hatay'da yaşayan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmacısı Arda Ayten'den haber var. Asrın felaketine Hatay'daki evinde yakalanan 2019 yılında katıldığı 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 1 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi olan Arda Ayten evinin son halini paylaştı.

Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü kazanan Arda Ayten depreme Hatay'da yakalandı 1
Komşuların yardımıyla kurtulan 'Milyoner' Arda Ayten günler sonra evine girerek son halini paylaştı. İşte Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü kazanan Arda Ayten'in dikkat çeken paylaşımı...
1 / 9
Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü kazanan Arda Ayten depreme Hatay'da yakalandı 2
Tüm Türkiye, 11 ilimizde büyük yıkımlara yol açan 40 binden fazla vatandaşımızı yitirdiğimiz asrın felaketi ile derin bir acıya büründü. Adeta tek yürek olduğumuz bu zor günlerde depremzedelere destek için seferlik başladı. Çok sayıda vatandaşımızı yitirdiğimiz Hatay'da depreme yakalananlar arasında 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmacısı Arda Ayten de vardı.
2 / 9
Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü kazanan Arda Ayten depreme Hatay'da yakalandı 3
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6'lık depremlerin yıktığı şehirlerden biri olan Hatay'da yaşayan 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmacısı Arda Ayten'den haber var.
3 / 9
Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü kazanan Arda Ayten depreme Hatay'da yakalandı 4
Asrın felaketine Hatay'daki evinde yakalanan 2019 yılında katıldığı 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 1 milyon TL'lik büyük ödülün sahibi olan Arda Ayten evinin son halini paylaştı.
4 / 9
Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü kazanan Arda Ayten depreme Hatay'da yakalandı 5
Komşuların yardımıyla kurtulan 'Milyoner' Arda Ayten günler sonra evine girerek son halini paylaştı.
5 / 9
Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü kazanan Arda Ayten depreme Hatay'da yakalandı 6
İşte Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü kazanan Arda Ayten'in dikkat çeken paylaşımı...
6 / 9
Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü kazanan Arda Ayten depreme Hatay'da yakalandı 7
6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depreme Hatay'daki evinde yakalandı. Üzerinde dolap düşen ve komşularının yardımıyla kurtulan Arda Ayten, günler sonra girdiği evinin son halini sosyal medya hesabından paylaştı.
7 / 9
Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü kazanan Arda Ayten depreme Hatay'da yakalandı 8
Arda Ayten, deprem felaketinden günler sonra evine girdi. Fenomen yarışmacı, karşılaştığı manzarayı takipçileriyle paylaştı. "ALTINDA KALDIĞIM DOLAP" Instagram hesabından odasında üzerinde devrilen dolabın fotoğrafını yayınlayan ünlü isim, "Altında kaldığım dolap arkadaşlar" mesajını yazdı.
8 / 9
Kim Milyoner Olmak İster'de büyük ödülü kazanan Arda Ayten depreme Hatay'da yakalandı 9
DEPREMDE YAŞADIKLARINI ANLATTI Deprem anından ve sonrasında yaşadıklarını Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile anlatan Arda Ayten, şu ifadeleri kullanmıştı: 04.00 civarı uyumaktaydım. Annemin her seferinde şiddeti artan 'Arda, Arda?' seslerine uyandım. Gözümü açar açmaz üzerime devrilmekte olan dolabın kapaklarını fark ettim. Kendimi korumaya çalışarak dolaba direndim. Annem kapının açıklığında bana seslenirken dolabın altına sıkışıp kalmıştım. Komşularımızdan biri yetişti, dolabı kaldırdılar ve gövdemi altından çıkarabildik. Üzerimize ne bulduysak giydik, dışarı çıktık. Arabayla kenara çekip ne olduğunu anlamaya çalıştık. Önümde akın akın giden araba konvoyunu görünce aklım başıma geldi. Sandığımızdan daha büyük bir şeydi bu.
9 / 9
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay merkezli depremde yol ve köprüler de zarar gördü

Hatay merkezli depremde yol ve köprüler de zarar gördü