Türkgün Galeriler Gündem Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş...

Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş...

Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 1
İşte maç öncesi önemli detaylar...
1 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 2
Belhanda karşılaşma öncesinde tribünleri coşturdu. Zemini kontrol etmek için sahaya çıkan Galatasaray takımında Belhanda sarı kırmızılı tribünleri yumruk şovu ile coşturdu. Sahaya dua ederek çıkan Belhanda Galatasaray taraftarlarına doğru koşup coşturduktan sonra cep telefonu ile tribünleri çekti.
2 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 3
Galatasaray taraftarlarını, Kadıköy'e Başkan Mustafa Cengiz uğurladı.Deplasman tribününde karşılaşmayı izleyecek olan Galatasaray taraftarları Türk Telekom Stadyumu'nda toplanıp toplu halde Kadıköy'e gitti. Türk Telekom Stadyumu'nda taraftarlara ise Başkan Mustafa Cengiz sürpriz yaptı. Başkan Cengiz ile birlikte Başkan Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ve Genel Sekreter İlber Aydemir sarı kırmızılı taraftarları otobüslerle stattan ayrılırken başarı dileyerek bizzat kendileri yolcu etti.
3 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 4
Türk Telekom Stadyumu'ndan kalkan otobüslerle Kadıköy'e doğru yola çıkan sarı kırmızılı taraftarlar, tezahüratlar eşliğinde stada ulaştı. Taraftarlar yoğun güvenlik önlemleri altında stada alınmaya başlandı. Galatasaraylı taraftarlar yanlarında getirdiği taklit paraları yerlere atarak Fenerbahçe'nin ' Fener Ol' adı altında başlattığı yardım kampanyasına gönderme yaptı. Ülker Stadyumu'nda derbi öncesi yoğun güvenlik önlemleri alındı. Stada yakın metrobüs ve metro duraklarında bekçiler hazır bulunurken, stat çevresinde de emniyet güçleri taraftarları aradı.
4 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 5
Terim tecrübe farklı ile seçimini Semih Kaya'dan yana kullandı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hafta boyunca stoperde merak edilen tercihini Semih Kaya'dan yana kullandı. Marcao ile Luyindama'nın kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemediği karşılaşmada Terim, Donk'un yanında Semih Kaya'ya görev verdi. Bugüne kadar 15'i Fenerbahçe'ye karşı olmak üzere 38 derbi mücadelesine çıkan Semih Kaya'ya ilk 11'de görev veren Fatih Terim, Ahmet Çalık'ı yedek kulübesinde oturttu.
5 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 6
Fenerbahçeli futbolcular, hayatını kaybeden Can Bartu'yu unutmadılar...
6 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 7
Isınma esnasında Fenerbahçe tribünleri uzun süre Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş aleyhine küfürlü tezahüratlarda bulundu.Daha sonra sarı kırmızılı taraftarlar, Şaş’ı çağırdı. Şaş da Galatasaraylıların bulunduğu tribüne doğru gitti. Bu esnada Fenerbahçe tribünlerinden atılan su şişesi Şaş’a isabet etti. Hasan Şaş su şişesini alıp, suyu içip sinirle kenara doğru attı.
7 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 8
O esnada bir ayakkabı da Şaş’a doğru geldi. Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel de, taraftarı kışkırttığı gerekçesiyle Hasan Şaş’ın yanına doğru gitti.
8 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 9
Ardından iki takım taraftarları uzun süre karşılıklı tezahüratlarda bulundu.
9 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 10
İşte o anlar...
10 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 11
11 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 12
12 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 13
13 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 14
14 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 15
15 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 16
16 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 17
17 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 18
18 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 19
19 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 20
20 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 21
21 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 22
22 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 23
23 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 24
24 / 25
Maç öncesi olay! Volkan ve Hasan Şaş... 25
25 / 25
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem İBB'ye dördüncü dalga yolsuzluk operasyonu: 44 gözaltı

İBB'ye dördüncü dalga yolsuzluk operasyonu: 44 gözaltı

İSTAÇ, KİPTAŞ ve Yol Bakım Daire Başkanlığında tespit edilen usulsüzlüklere ilişkin Ekrem İmamoğlu'nun özel kalem müdürü ve koruma müdürünün de aralarında bulunduğu 44 şüpheli gözaltına alındı.

KAYNAK: AA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, tutuklanmasının ardından İBB Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu'nun da aralarında bulunduğu zanlılar hakkında "suç örgütü yöneticisi olmak", "suç örgütüne üye olmak", "irtikap", "rüşvet", "nitelikli dolandırıcılık", "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirmek" ve "ihaleye fesat karıştırmak" suçlarından yürütülen yolsuzluk soruşturması sürüyor.

Soruşturma kapsamında İSTAÇ, KİPTAŞ ve Yol Bakım Daire Başkanlığında yapılan incelemelerde usulsüzler yapıldığı belirlendi.

2. Dalga operasyonda alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Ekrem İmamoğlu’nun Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu, İmamoğlu’nun Koruma Müdürü Mustafa Akın, Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Alpay, KİPTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, İSTAÇ Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Gökmen Togay, Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Yavuz Saltık, İbrahim Bülbüllü ve Nezahat Kurt'un da olduğu 49 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce İstanbul, İzmir, Trabzon, Antalya, Tunceli ve Kocaeli'de eş zamanlı düzenlenen operasyonda 44 şüpheli yakalandı.

Diğer şüphelileri yakalama çalışmaları sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *