18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Sararmış klozetleri kar beyazına çeviren yöntem!

Sararmış klozetleri kar beyazına çeviren yöntem!

Sararmış klozetleri kar beyazına çeviren yöntem! 1
Bakterinin en fazla biriktiği yerlerden biri olan tuvalet temizliğinde klozet detayı oldukça önemlidir. Çünkü klozetleri temizlerken sararmalar yaşanır.
Sararmış klozetleri kar beyazına çeviren yöntem! 2
Kimyasalların, kirecin ve pasın neden olduğu klozet sararmasından sizi kurtaracak en etkili yöntemi araştırdık. Kar beyazı renge döndüren yöntemle hijyenik yönünüzü ortaya koyabilirsiniz.
Sararmış klozetleri kar beyazına çeviren yöntem! 3
SARARMIŞ KLOZETLERİ KAR BEYAZINA ÇEVİREN MÜKEMMEL YÖNTEMLER En etkili pratik yöntem beyaz sirke ve soda tozudur. Soda tozundan tüm klozete dökün akabinde bir kovaya beyaz sirke doldurup süngerli bir bezi içine batırıp klozeti silin. 15 dakika bu karışımda bekletin. Ardından suyla yıkayın.
Sararmış klozetleri kar beyazına çeviren yöntem! 4
Sararmış klozetleri kar beyazına çeviren yöntem! 5
Oje suyu oldukça etkili bir açıcıdır. Ancak zarar vermez. Bu yüzden bir kabın içine oje açıcı sudan bir bardak dökün sararmış klozetin her yerine dökün. Yaklaşık 15 dakika bekleyin. Akabinde karbonatla iyice ovalayın. Üzerine kaynamış su dökün.
Sararmış klozetleri kar beyazına çeviren yöntem! 6
Bir kabın içine bir çay bardağı tiner, bir çay bardağı karbonat ve sirke koyun. İyice karıştırıp klozetin her yerine dökün. Akabinde fırça yardımıyla iyice ovalayın.
Sararmış klozetleri kar beyazına çeviren yöntem! 7
Kaya tuzu, beyaz sabun, beyaz sirke tam bir doğal kimyasaldır. Hem sararmayı hem de kokuyu tamamen ortadan kaldırır. Bir kapta bu üçünü karıştırıp klozete dökün ve ovalayın.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dünyanın en zeki çocuğu: 12 yaşında fizik doktorasına başlıyor! Hayatı film olacak...

Dünyanın en zeki çocuğu: 12 yaşında fizik doktorasına başlıyor! Hayatı film olacak...