






Karaman’da gece yarısı meydana gelen olayda, Ali T. isimli bir kişi kız arkadaşının babası ve ağabeyini pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Olay sonrası kaçan şüpheli ve yanındaki arkadaşı her yerde aranıyor.
Olay, Karaman’ın Mümine Hatun Mahallesi 1541 Sokak’ta saat 00.45 sıralarında yaşandı. İddiaya göre Ali T., arkadaşı Necati A. ile birlikte kız arkadaşının evinin önüne geldi. Burada, kız arkadaşının babası Hüseyin Göktaş (54) ve ağabeyi Mehmet Ali Göktaş (32) ile karşılaştı.
İki taraf arasında yaşanan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışmanın kontrolden çıkmasının ardından Ali T., otomobilinde bulunan pompalı tüfeği çıkararak baba ve oğula ateş açtı.
Saldırının ardından Hüseyin Göktaş ve oğlu Mehmet Ali Göktaş, vücutlarına isabet eden saçmalarla yere yığıldı. Ali T. ve yanındaki Necati A., olay yerinden otomobille kaçtı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra, Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Mehmet Ali Göktaş’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olay yerinden kaçan Ali T. ve Necati A.’nın yakalanması için Karaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Şüphelilerin kimlikleri belirlenirken, polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.