08 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol 4 büyüklerden giden gidene

4 büyüklerden giden gidene

Yeni sezon için kadro planlaması yapmaya çalışan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor şu ana kadar toplam 41 oyuncusu ile yolunu ayırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
4 büyüklerden giden gidene
KAYNAK: Haber Merkezi

Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun başlamasına sayılı günler kalırken, bu sezon şampiyonluk yarışını yalnızca Galatasaray ve Fenerbahçe’ye bırakmak istemeyen Beşiktaş ve Trabzonspor da ezeli rakipleri gibi kadrolarını şekillendirmeye çalışıyor. Yeni isimleri almak için çaba harcayan dört büyük takım, bir yandan da kadrosundaki şişkinliği azaltmaya çalışıyor. Rakiplerine oranla iskelet kadrosunu koruyan sarı kırmızılılar 6, Jose Mourinho’nun raporunu dikkate alan sarı lacivertliler 8, fazlalıktan en çok sıkıntılı siyah beyazlılar 17, bordo mavililer de 10 olmak üzere toplam 41 futbolcu ile yolunu ayırdı.

EN DERTLİ BEŞİKTAŞ 

Kadrosu en şişkin takım Beşiktaş’ta sözleşme yenilemeyen Cenk Tosun, Fenerbahçe’ye giderken, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain, Daniel Amartey, Francisco Montero, Tayfur Bingöl, Rachid Ghezzal, Valentin Rosier, Joe Warroll, Umut Meraş, Emrecan Bulut, Kerem Atakan Kesgin, Berkay Vardar, Emirhan Delibaş, Ahmet Gülay, Azad Demir, Aytuğ Kömeç’e ‘güle güle’ dendi.

Galatasaray’DA KİRALIKLAR GİTTİ 

Şu ana kadar Fenerbahçe’den ayrılan Michy Batshuayi dışında transfer yapmayan Galatasaray, geçen sezonu kiralık geçiren Nicolo Zaniolo ve Mathias Ross’u geri almadan yine gönderdi. Kiralık oynattığı Tanguy Ndombele, Carlos Vinicius, Serge Auirer ile vedalaşan sarı kırmızılılar, genç Baran Aksa’yı Kardhza takımına opsiyonlu olarak kiraladı.

Galatasaray, Michy Batshuayi transferini resmen duyurdu! Anlaşma şartları  belli oldu!

KARAR MOURINHO’NUN 

Sezona yeni teknik direktörü Jose Mourinho ile başlayan Fenerbahçe, kadrosunu Portekizli hocanın raporuyla düzenliyor. 6 yeni isme imza attıran sarı lacivertlilerde, Batshuayi ezeli rakibe gitti, Bonucci futbolu bıraktı. Tiago Çukur, Yusuf Kocatürk, Emre Demir, Jin-ho Jo çeşitli opsiyonlarla gönderilirken, Joshua King ve Serdar Aziz serbest bırakıldı.

Fenerbahçe'de kampa Jose Mourinho damgası- Son Dakika Spor Haberleri |  NTVSpor

FIRTINA’DA 10 İSİM GİTTİ 

Yeni sezon hazırlıkları başlamadan transferini büyük ölçüde tamamlayan Trabzonspor, geçen sezondan 10 futbolcu ile çeşitli nedenlerle ayrıldı. Kiralık süresi dolan Paul Onuachu’yu geri isteyen bordo mavililerde, Thomas Meunier sözleşmesini tek taraflı sonlandırdı. Karadeniz ekibi, Nicolas Pepe, Joacquin Fernandez, Dimitrios Kourmpelis, Mountassier Lahtimi, Ognjen Bakic, Filip Benkovic, Berat Özdemir ve Mehmet Can Aydın ile vedalaştı.

Paul Onuachu - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Can Keleş resmen Beşiktaş’ta

Can Keleş resmen Beşiktaş’ta