03 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Acun Ilıcalı: ‘Sistemi devirip şampiyon olacağız’

Acun Ilıcalı: ‘Sistemi devirip şampiyon olacağız’

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, başarının kenetlenmekten geçtiğini belirterek, “Geçen sene şampiyonluk elimizden alındı. Bizi yıkma çabalarına direneceğiz” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Acun Ilıcalı: ‘Sistemi devirip şampiyon olacağız’
KAYNAK: Haber Merkezi

.Yönetim ve takım olarak kenetlendiklerini belirten Fenerbahçe ikinci Başkanı Acun Ilıcalı, “Bu sistemi yıkmak için geldik ve yıkacağız. Tahminimce TFF Başkanı bu konunun derinine iner ve ümit yoksa, yabancı hakem gelir. Milli Takım’ın başında yabancı teknik adam yok mu? Başarı kenetlenmekten geçiyor. Sosyal medyada rüzgâr yapıp, bizim düşmemiz için bekleyenlere şunu söylüyorum, bizim arkamızda Fenerbahçe taraftarı var! Bizi onlar seçti, kusura bakmayın! Sizin yıkma çabanızla gitmeyeceğiz! Düştüğü zaman kalkmayı bilen taraftarımızla gümbür gümbür yürüyeceğiz. Sistemi yıkıp şampiyon olacağız” dedi.

‘FEDERASYON ŞAŞKIN’

“Federasyon yeni bir federasyon. Biz onlara agresif bir tavır göstermeyeceğiz şu anda. Federasyon Başkanı da şaşkın olan hatalar karşısında. TFF’ye bugün ziyarette bulunduk ve belgeleri sunduk. Bu TFF daha çok yeni. ‘Haydi saldıralım, yüklenelim’ federasyonu değil. Bu federasyon bize sözler vermişi adalet getirmek istiyor. TFF adalet istiyor, biz de adalet istiyoruz! Ayrıcalık istemiyoruz!”

‘OKAN BURUK TEHDİT ETTİ’

Okan Buruk, ‘Sen penaltı verirsen, burada maç yönetemezsin’ diyor. Hakem tehditten sonra uzatmayı 6 dakikaya düşürüyor. Hakem kariyerine devam etmek istiyor. Zaten başına iş gelen hakemleri biliyor. Galatasaray aleyhine yaparsan, maç verilmeyeceğini biliyor. Düdüğü çalıp 86’da maçı bitirmediğine dua edelim”

‘YAŞANANLAR FUTBOL DEĞİL’

“Bu yaşananlar futbol değil! Başka bir şey oynanıyor! Bunun adı rezalet! Kurallar uygulanmıyor, başka şeyler uygulanıyor! Nedense Fenerbahçe’ye karşı... Jose Mourinho şaşkın! Anlam veremiyor. Yan hakemin bayrak kaldırmasına şaş[1]kınlığını anlatmam mümkün değil. En son ne yaptığını biliyorsunuz. Hocamıza güveniyoruz, inşallah şampiyonluğa yürüyeceğiz beraber.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kamala Harris'ten İran yorumu: Orta Doğu'da tehlikeli bir güç

Kamala Harris'ten İran yorumu: Orta Doğu'da tehlikeli bir güç