15 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba hayatını kaybetti

Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba hayatını kaybetti

Adanaspor'un teknik direktörü Sol Bamba, 39 yaşında hayatını kaybetti. Bamba, Trabzonspor'da da oynamıştı ve Temmuz ayında Adanaspor'un başına geçmişti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adanaspor Teknik Direktörü Sol Bamba hayatını kaybetti

Adanaspor'un teknik direktörü Sol Bamba, 39 yaşında yaşamını yitirdi. Bamba, Ocak 2021'de teşhis edilen Non-Hodgkin Lenfoması'nın yeniden nüksetmesi nedeniyle Manisa FK maçı öncesi rahatsızlık geçirmişti ve Manisa Celal Bayar Üniversite Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Futbol kariyerinde stoper olarak tanınan Sol Bamba, 2012-2014 yılları arasında Süper Lig ekibi Trabzonspor'da forma giydi. Bordo-Mavililer'de 35 maça çıkan Bamba, gol ya da asist katkısında bulunamadı.

Temmuz ayında Adanaspor'un başına geçen Bamba, teknik direktörlük görevinde 4 maça çıktı. Yeni takımında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden Bamba, bu süreçte 1 puan ortalaması yakalayarak, takımının başında kısa bir süre görev yaptı.

"Hocayla ilişkilerimiz çok iyi"

Geçtiğimiz günlerde Anadolu ajansına konuşan futbolcular teknik direktör Sol Bamba ile ilgili açıklamalar yapmıştı.

Trendyol 1. Lig ekibi Adanaspor'da futbolcular, teknik direktör Sol Bamba yönetiminde çıkışa geçeceklerine inanıyor.

Adana ekibinin 25 yaşındaki Senegalli sol kanat oyuncusu Amadou Ciss, AA muhabirine yaptığı açıklamada, genç bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Hocayla ilişkilerimiz çok iyi. Lig uzun bir maraton, önümüzdeki maçlar var. Umarım iyi sonuçlar zamanla gelecektir. Öncelikli hedefimiz Süper Lig'e yükselebilmek. Başkanımız elinden geleni yapıyor. Yeni oyuncularla daha iyiye gideceğiz. Üst lige çıkmak istiyoruz."

Taraftarların desteğine her zaman ihtiyaç duyduklarını dile getiren Ciss, sahada mücadele etmeyi sürdüreceklerini anlattı.

"Hedefimiz çok maç kazanmak"

Yeni transferlerden Burkino Fasolu sol bek Adama Fofana da teknik direktör Bamba'nın görev verdiği her bölgede oynayıp kendini geliştirmeye çalıştığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sadece konsantre olup daha iyiye gitmeyi hedeflemeliyiz. Hedefimiz çok maç kazanmak ve buna adım adım gidiyoruz. İlk amacımız Manisa FK maçını kazanmak. Her zaman taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Biz onlarsız hiçbir şeyiz. Onlar gelip desteklesin biz de elimizden geleni yapalım."

"Hocamız oyun ve taktik açısından bize iyi geldi"

Orta sahada görev yapan 20 yaşındaki Devran Şenyurt da Manisa FK karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:

"Taraftarımızı mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Hocamız, oyun ve taktik açısından bize iyi geldi. Takım içinde arkadaşlık ortamı da iyi. Son 2 maçta kötü sonuçlar aldık ama düzeltmek için elimizden geleni yapıyor, sert, yoğun ve taktiksel çalışıyoruz. İnşallah iyi gidişat yakalayıp bunu sürdüreceğiz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ceyda Düvenci'nin gençlik sırrı ortaya çıktı

Ceyda Düvenci'nin gençlik sırrı ortaya çıktı