19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol Ali Koç, TFF'ye güveniyor

Ali Koç, TFF'ye güveniyor

TFF'ye güvendiklerini belirten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF'den beklentilerinin algı ve baskılara itibar etmeden doğru bildikleri yolda ilerlemeleri olduğunu vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ali Koç, TFF'ye güveniyor
KAYNAK: Anadolu Ajansı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç,  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile beIN Medya Grup arasında gerçekleştirilen Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig medya yayın hakları imza töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Adalet ve Kalite Vurgusu

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimindeki TFF Yönetim Kuruluna güvendiklerini belirten Koç, Türkiye'ye son iki yılda önemli futbolcuların geldiğini ve bunun ilgi ve alakayı arttıracağını söyledi.

"TFF Başkanı adaleti sahaya getireceklerini söylüyor. Şampiyonlukların sahada kazanıldığı algısı arttıkça kalite ve güven artacaktır. Son 2 yılda çok ciddi isimler Türkiye'ye gelmeye başladı. Bu da ilgi ve alakayı arttıracaktır. BeIN Sports Süper Lig'i dünyaya açacak. Bizim de Türk futbolunu dünyada seyredilebilir hale getirmemiz lazım. TFF'den beklentimiz, sosyal medya algıları ve baskılarına itibar etmeden doğru bildikleri yolda ilerlemesidir. Bunu yapacaklarına inanıyorum. İnanın bu gerçekleştiği takdirde futbolda çok şey değişecektir. Kurullarda bazı isimlerle ilgili algılar yaratılmakta. Bu federasyonun boyun eğmeyeceğine inanıyorum."

Korsan Yayıncılıkla Mücadele

Korsan yayıncılıkla mücadelenin önemine değinen Ali Koç, yayıncı kuruluş ve devletin elinden geleni yapmasına rağmen yeterli olmadığını belirtti. Teknolojik uygulamaların devlet teşvikiyle yapılması gerektiğini vurguladı ve bu yatırımın 10-20 milyon dolar olduğunu söyledi.

Spor Toto Gelirleri

Ali Koç, kulüplerin Spor Toto gelirlerinin artırılması gerektiğini belirterek, "Kulüpler büyük yatırımlar yapıyor. Türk futbol ekonomisinin sürdürülebilir hale getirilmesi lazım. Aksi halde Türkiye bahis cenneti haline geliyor." ifadelerini kullandı. Koç, tüm kulüplerin Spor Toto gelirlerinin 12 milyon dolardan 330-340 milyon dolara çıkarılması gerektiğini söyledi.

A Milli Takım'a Tebrik

Ali Koç, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek final oynayan A Milli Takım'ı tebrik ederek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muammer Avcı: “Şu an genel sağlık durumum iyi"

Muammer Avcı: “Şu an genel sağlık durumum iyi"