Türkgün Futbol Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükselen 8 takım

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükselen 8 takım

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde play-off turunu geçerek son 16 turuna yükselen takımlar belli oldu.

KAYNAK: AA

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükselen takımlar netleşti. Play-off turunda rakiplerini eleyerek bu aşamaya ulaşan takımlar şunlar:

  • Feyenoord
  • Club Brugge
  • Bayern Münih
  • Benfica
  • Borussia Dortmund
  • PSG
  • Real Madrid
  • PSV

DİREKT GEÇİŞ YAPAN TAKIMLAR

Devler Ligi'nde grup aşamasını ilk 8'de tamamlayan ve direkt son 16 turuna yükselen takımlar ise:

  • Liverpool
  • Barcelona
  • Arsenal
  • Inter
  • Atletico Madrid
  • Bayer Leverkusen
  • Lille
  • Aston Villa

KURA ÇEKİMİ YARIN 

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu, çeyrek final ve yarı final maçlarının kura çekimi yarın İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek. Bu çekimle birlikte takımların bir sonraki aşamada karşılaşacakları rakipler belli olacak.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Ece Üner hakkında mahkemeden karar!

Ece Üner hakkında mahkemeden karar!

Gazeteci Ece Üner, hakkındaki 2 yıl hapis istemi davasında ara karar açıklandı. Mağduru olduğu davanın sanığı haline geldiğini savunan Ece Üner beraatını talep etti.

KAYNAK: İHA

Ünlü gazeteci ve sunucu Ece Üner, 15 Mart 2025 tarihinde sosyal medyadaki bir gönderiye yaptığı "FETÖ artığı operasyon çocuklarının itibar suikastları bıktırdı artık" şeklindeki yorumu nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında hapis cezası istemiyle yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı.

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuksuz sanık Ece Üner ile tarafların avukatları hazır bulundu.

“MAĞDURKEN SANIK OLDUM”

Duruşmada savunma yapan sanık Üner, "Asker kızıyım ve devlet terbiyesi ile yetiştim. Rasim Ozan Kütahyalı bir buçuk yıldır benimle uğraşıyor. Tüm mecralarda itibarımı zedeleyecek söylemlerde bulunuyor. Mağduru olduğum davanın sanığı haline geldim. 25 yıldır mesleğimi en iyi şekilde icra etmeye çalışıyorum. Beraatımı talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

2 YIL HAPSİ İSTENİYOR

Ara kararını açıklayan mahkeme, sanık Ece Üner hakkında uygulanan 'yurt dışına çıkış yasağı' şeklindeki adli kontrol tedbirinin kaldırılmasına hükmederek, eksik hususların giderilmesi için duruşmayı erteledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, şüphelinin söz konusu paylaşım içeriğindeki ifadelerinin aynı zamanda eleştiri ve ifade özgürlüğü sınırlarını aşarak İsmail Saymaz hakkındaki soruşturmada yargı görevi yapanları hukuka aykırı olarak etkilemeye yönelik ve buna elverişli olduğu aktarıldı.

Hazırlanan iddianamede şüpheli Ece Üner'in ‘adil yargılamayı etkileyeme teşebbüs' suçundan 50 günden az olmamak üzere adli para cezasına çarptırılması, ‘devletin yargı organlarını alenen aşağılama' suçundan ise 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *