28 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Aslan duran toptan gelen gollerle güldü

Aslan duran toptan gelen gollerle güldü

Rams Park Süper Lig'in 10. haftasında heyecan dolu bir mücadeleye sahne oldu. Ev sahibi Galatasaray Davinson Sanchez ve Victor Osimhen'in kaydettiği gollerle derbiyi 2-1 kazanmayı başardı. Beşiktaş 90+4'te Muçi ile farkı 1'e indirse de mağlubiyete engel olamadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aslan duran toptan gelen gollerle güldü

Heyecan dolu mücadelede ev sahibi Galatasaray namağlup ünvanını korurken, konuk Beşiktaş bu sezon ligde ilk kez mağlubiyetle tanıştı. İşte merakla beklenen derbinin ayrıntıları.

derbi tempolu başladı

Karşılıklı pozisyonlarla başlayan mücadelede eşitliği bozan gol 13. dakikada ev sahibinden geldi. Ligin duran toptan en çok gol atan ekibi olan Galatasaray, Gabriel Sara’nın kullandoğı serbest vuruşta Davinson Sanchez’le bulduğu golle derbide üstünlüğü yakaladı.

iki duran top golü

İkinci yarıya konuk Beşiktaş pozisyonlar bularak başlasa da Galatasaray’ın 2. golüne engel olamadı. Tıpki ilk goldeki gibi Gabriel Sara’nın kullandığı serbest vuruş sonrası Galatasaray’ın yıldızı Victor Osimhen yaptığı kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek maçın skorunu belirledi. Derbinin galibi olan Galatasaray, Süper Lig'de önümüzdeki haftayı bay geçecek.

beşiktaş derbide kayıp

Girdiği gol fırsatlarından 90+4'e kadar yararlanamayan siyah-beyazlılar, rakibinin en güçlü silahı olan duran toplarda kalesini gole kapatmayı başaramadı. Oyuna sonradan dahil olan Ernest Muçi, bulduğu güzel golle farkı 1'e indirmeyi başarsa da kalan süre puan için yeterli olmadı. Kadrosundaki eksiklere rağmen iyi bir oyun ortaya koyan Beşiktaş zorlu Galatasaray deplasmanından mağlubiyetle döndü. Bu sonuçla 20 puanda kalan Beşiktaş, Süper Lig'de gelecek hafta kendi evinde Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nevşehir'de boşandığı eşine kurşun yağdırdı

Nevşehir'de boşandığı eşine kurşun yağdırdı