Türkgün Futbol Beşiktaş büyük oynuyor: İki önemli isim gündemde

Beşiktaş büyük oynuyor: İki önemli isim gündemde

Beşiktaş'ın, Real Betis'ten William Carvalho ve Manchester United'dan Antony'yi kadrosuna katmaya çalıştığı iddia edildi.

KAYNAK: Haber Merkezi

Orta saha transferi için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İspanya’dan gelen William Carvalho iddiasıyla gündemde. İngiliz basını ise Kartal’ın, Manchester United’dan, Antony’nin peşinde olduğunu ileri sürdü.

GÜNDEMDEKİ İLK İSİM CARVALHO

İspanyol basınından Todofichajes’in haberine göre Beşiktaş, geçen yaz ve devre arası transfer dönemlerinde de ilgilendiği William Carvalho için yeniden devreye girdi. Real Betis’in, Carvalho’yu kesin olarak göndermek istediği belirtilirken, Beşiktaş’ın 4 milyon avroluk bir teklif hazırladığı vurgulandı. Haberde, Beşiktaş’ın Carvalho’ya 2+1 yıllık bir sözleşme teklif ettiği ve görüşmelerin son aşamaya geldiği iddia edildi. Siyah-beyazlı ekip, deneyimli orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için büyük bir çaba sarf ediyor.

William Carvalho

BİR İDDİA DA İNGİLTERE’DEN

Siyah beyazlı takım biçin bir iddia da İngiltere’den geldi. MUFC News’de yer alan habere göre Beşiktaş’ın, Manchester United’da oynayan Antony için hamle yaptığı aktarıldı. 24 yaşındaki Brezil- yalı futbolcu için Manchester United’ın kiralama tekliflerini değerlendirdiği vurgulanan haberde, kanat oyuncusunun siyah beyazlı ekibe de kiralık olarak katılacağı iddia edildi.

Antony
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Şişli'de kaza: Taksi takla attı

Şişli'de kaza: Taksi takla attı

Şişli'de, sürücüsünün kontrolünü kaybederek takla atan taksi kazasında sürücü yaralandı. Olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yaralı, çevredekilerin yardımıyla ambulansa taşınarak hastaneye kaldırıldı. Mahalleli, kazanın fren arızasından kaynaklandığını söyledi.

KAYNAK: AA

Şişli'de kontrolden çıkarak takla atan taksinin sürücüsü yaralandı.

Eskişehir Mahallesi Lalezar Sokak'ta ilerleyen 34 THP 28 plakalı taksi, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İsmi öğrenilemeyen yaralı sürücü, çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Mahalle sakinlerinden Kadir Erdağı, kazaya ilişkin, "Marketten su almış. Daha sonra taksinin bir anda freni patlıyor. Bariyerlerin üzerinden takla atarak buraya düşüyor." dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *