13 Eylül 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AZ BULUTLU
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Futbol Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa sınavında

Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa sınavında

Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden takımlarımızdan Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir, bugün play-off aşaması ilk maçlarında sahaya çıkıyor.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir Avrupa sınavında
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye’yi Avrupa’da temsil eden 5 takımımızdan 3’ü, bugün play-off aşaması ilk maçlarında sahaya çıkıyor. Doğrudan Avrupa Ligi play-off turuna kalan Beşiktaş, İsviçre’nin Lugano, Avrupa Ligi’nden elendikten sonra Konferans Ligi’ne geçen Trabzonspor yine İsviçre’nin St.Gallen, Konferans Ligi’nde iki eleme turunu atlatan Başakşehir de İrlanda’nın St. Patrick’s Athletic takımına konuk olacak.

LUGANO - BEŞİKTAŞ | YAYIN: SSPORT | SAAT: 21.30

Beşiktaş, Avrupa Ligi play-off ilk karşılaşmasında, Şampiyonlar Ligi 2’nci eleme turunda Fenerbahçe’ye takılan Lugano’ya konuk oluyor. Yeni sezonda oynadığı 3 resmi maçı da galibiyetle tamamlayan siyah beyazlılar, bugün aynı başarısını Thun Stadı’nda da sürdürmek istiyor. Devler Ligi’nden elendikten sonra 3’üncü eleme turunda Sırbistan’ın Partizan ekibini geçerek Avrupa Ligi play-off’una gelen Lugano’nun da kazanmak için oynayacağı maç 21.30’da başlayacak. Danimarkalı Morten Krogh, Wollenberg Rasmussen, Steffen Bramsen’in yöneteceği maç S Sport Plus’tan yayınlanacak.

Rafa Silva

RAFA SILVA FARKI

i sezon kadrosunu nokta atışı transferlerle güçlendiren Beşiktaş’ın Lugano deplasmanındaki en büyük kozlarından biri Rafa Silva olacak. İlk kez ülkesinin dışına çıkarak siyah beyazlılara katılan Portekizli futbolcu, oynadığı 3 maçta da gol atarken, 1 de asist yaptı. Özellikle boş alanlarda çok etkili olan 31 yaşındaki futbolcu, takımının İsviçre deplasmanındaki en büyük silahı olacak.

ST GALLEN – TRABZONSPOR | YAYIN: ASPOR | SAAT: 22.00

Avrupa Ligi’nde Rapid Wien’e elendikten sonra yoluna Konferans Ligi’nde devam edecek Trabzonspor, gruplara kalmak için son aşama olan play-off turu ilk maçında İsviçre’nin St.Gallen takımı ile karşılaşacak. Süper Lig’de haftayı bay geçiren bordo mavililer, tümüyle Avrupa konsantrasyonu ile hazırlandığı maçta, rövanş için avantaj kovalayacak. İsviçre temsilcisinin de galibiyet kovalayacağı maç Kybunpark’ta saat 22.00’de başlayacak. A Spor’dan yayınlanacak karşılaşmayı Portekizli Miguel Nogueira, Pedro Martins ve Paulo Bras hakem üçlüsü yönetecek.

Nwakaeme

NWAKAEME YOK

Konferans Ligi play-off turu ilk maç için İsviçre’ye giden Trabzonspor’da, antrenmanda sakatlanan Anthony Nwakaeme son dakika kafileden çıkartıldı. Bordo mavililerin Sağlık Kurulu Başkanı Ahmet Beşir, antrenmanda ağrı hisseden Nijeryalı futbolcunun MR görüntülemelerinde sol alt adalesinde yaralanma belirlenip tedavisine başlandığını açıkladı.

ST PATRICKS - BAŞAKŞEHİR  | YAYIN: TRTSPOR | SAAAT: 21.45

Türkiye’yi Konferans Ligi’nde temsil etmeye hak kazanan RAMS Başakşehir, grup aşamasından önceki son adımda İrlanda’nın St. Patrick’s Athletic takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. Konferans Ligi elemelerinde önce La Fiorita’yı, ardından Iberia Tiflis’i eleyen turuncu lacivertliler, kazanma serisini sürdürmek istiyor. Dublin’deki Tallaght Stadı’nda 21.45’te başlayacak karşılaşmayı Finlandiya Futbol Federasyonundan Mohammed Al-Emara, Turkka Valjakka ve Juuso Mantere yönetecek. Rövanşı 28 Ağustos’ta İstanbul’da oyna[1]nacak maçı TRT Spor yayınlayacak.

RAMS Başakşehir

BERAT KADRODA

UEFA listesine adı eklenen yeni transferlerden Berat Özdemir, teknik direktör Çağdaş Atan’ın forma vermesi hâlinde İstanbul ekibiyle ilk Avrupa kupası maçına çıkacak. Turuncu lacivertlilerin Fenerbahçe’den transferi Miguel Crespo listede olmadığı, Matchoi Djalo ve Patryk Szysz de sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Bayraktar: Petrol ve doğal gaz üretiminde rekor kırdık!

Bakan Bayraktar: Petrol ve doğal gaz üretiminde rekor kırdık!