21 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Beşiktaş yenilmezlik serisini sürdürdü

Beşiktaş yenilmezlik serisini sürdürdü

Beşiktaş, Konyaspor'u 2-0 yenerek Süper Lig'deki yenilmezlik serisini sürdürdü. Siyah-beyazlılar, 6 galibiyet ve 2 beraberlikle ligde hala yenilgi yüzü görmedi. Galatasaray ve Trabzonspor da henüz mağlubiyet yaşamadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Beşiktaş yenilmezlik serisini sürdürdü
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Beşiktaş, Konyaspor karşısında alınan galibiyetle birlikte Süper Lig’deki yenilmezlik serisini sürdürdü.
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, elde ettiği galibiyetle birlikte bu sezon ligde yenilgi yaşamayan 3 takımdan bir tanesi konumunda. Siyah-beyazlılar, geride kalan 9 haftada 6 galibiyet, 2 de beraberlik elde ederken ligin 3. haftasını BAY geçti.
Beşiktaş’ın yanı sıra son iki sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray ve Trabzonspor’un da ligde henüz mağlubiyeti bulunmuyor.

Immobile gol sayısını 8’e çıkarttı
 

Beşiktaş'ın İtalyan futbolcusu Ciro Immobile, Konyaspor karşısında kaydettiği golle Süper Lig’deki gol sayısını 8’e çıkarttı.
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 2-0 mağlup ederken, siyah-beyazlılarda İtalyan santrfor Ciro Immobile rakip fileleri havalandırdı. Immobile yeşil-beyazlılar karşısında müsabakanın 30. dakikasında penaltıdan kaydettiği golle Süper Lig’deki gol sayısını 8’e çıkarttı ve krallık yarışındaki yerini korudu. 34 yaşındaki oyuncu, Antalyaspor ve Kayserispor maçlarında 2’şer, Sivasspor, Eyüpspor, Gaziantep FK ve Konyaspor maçlarında ise 1’er gol kaydetti.
Konyaspor karşısında 11’de sahaya çıkan Immobile, 90 dakika sahada kaldı.

Al Musrati formasına kavuştu
 

Beşiktaş’ın Libyalı orta saha oyuncusu Al Musrati, Konyaspor müsabakasında oyuna sonradan dahil olarak, geçirdiği sakatlık sonrası ilk kez forma giydi.
Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Konyaspor’u 2-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılarda tecrübeli orta saha oyuncusu Al Musrati, müsabakanın 68. dakikasında Semih Kılıçsoy’un yerine oyuna girerek, sakatlık sonrası ilk kez forma giydi.
UEFA Avrupa Ligi 2. haftasında Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt ile oynanan müsabakada sakatlanmış ve Süper Lig’de oynanan Kayserispor ve Gaziantep FK mücadelelerinde forma giyememişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş, Nesibe Aydın engelini rahat geçti

Beşiktaş, Nesibe Aydın engelini rahat geçti