29 Eylül 2024
weather
28°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Dünya devini onun peşinde! Semih Kılıçsoy'un son talibi PSG

Dünya devini onun peşinde! Semih Kılıçsoy'un son talibi PSG

Geçen sezon Beşiktaş formasıyla dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki genç futbolcu Semih Kılıçsoy, Fransız devi PSG'nin ilgisini çekti. Performansıyla Fransızları etkileyen genç yetenek, Arda Güler gibi Süper Lig'den doğrudan büyük bir kulübe transfer olma şansını yakalayabilir. Detaylar haberimizde yer alıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dünya devini onun peşinde! Semih Kılıçsoy'un son talibi PSG
KAYNAK: Akşam

Dünyaca ünlü yıldızlarla yollarını ayıran ve Real Madrid gibi büyük potansiyelli yetenekleri toplamaya başlayan PSG, bir süredir gözlem altında tuttuğu Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy'u kadrosuna katmak istiyor.

Geçen sezon gösterdiği performansla Premier Lig takımlarından teklif alan Semih, bu kez devre arasında yuvadan uçabilir. PSG'nin futbol aklı olan Stratejik Danışman Luis Campos, Kılıçsoy'un transferi için rapor hazırladı. Fiziksel yapısı, hızı ve gol yollarındaki etkinliğiniyle Fransızları büyüleyen Semih, tıpkı Arda Güler gibi Süper Lig'den direkt olarak büyük bir takıma transfer yapabilir. Piyasa değeri 12 milyon euro olan 19 yaşındaki futbolcu için siyah beyazlılar 25 milyon euro civarında değer biçmişti. PSG, bu bedeli Semih için rahatlıkla ödeyebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kurallara uymayan binlerce araç ve sürücüye ceza yağdı

Kurallara uymayan binlerce araç ve sürücüye ceza yağdı