Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta Akşehirspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada 33 bin 247 taraftarın desteğini arkasına aldı.
33 Bini Aşkın Taraftar Statta
Eskişehirspor-Akşehirspor karşılaşması büyük bir taraftar ilgisine sahne oldu. Eskişehir Yeni Stadyumu’nda oynanan 25. hafta mücadelesini, kulüp yetkililerine göre 33 bin 247 biletli futbolsever izledi. Genç, yaşlı, çocuk her yaştan taraftar maçtan saatler önce stat çevresinde toplanarak büyük bir coşku oluşturdu.
Necati Önal'dan İki Gol, Liderlik Devam Ediyor
Büyük çekişmeye sahne olan ilk yarıyı Eskişehirspor, Necati Önal'ın 29. dakikada kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda bir kez daha sahneye çıkan Necati Önal, 65. dakikada skoru 2-0’a getirdi. Konuk ekip Akşehirspor’un tek golü ise 74. dakikada Gökhan Demir’den geldi. Eskişehirspor, aldığı 2-1'lik galibiyetle puanını 64’e yükselterek liderliğini sürdürdü.
Başkan Entok'tan Taraftara Teşekkür: "Söz Onlardaydı"
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok, "Son iki haftada iki galibiyet parolasıyla çıktığımız bu yolda ilk adımı attık. Büyük taraftarımızla birlikte hak ettiğimiz şampiyonluğu haftaya ilan edeceğiz" dedi. Taraftara özel bir teşekkürde bulunan Entok, "Eskişehirspor taraftarının ligi olmaz. Eğer olsaydı da o ligin en başında yine Eskişehirspor taraftarı olurdu" ifadelerini kullandı.